haluatkoritariksibanneri2

Knights- Top Team game 3

Divarikarsinnan toinen kierros huipentuu tänään maanantaina 6.4.2015 kun Knights kohtaa kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa Savonlinnan Top Teamin Påminnessa klo 16.00. Molemmat joukkueet ovat voittaneet omat kotiottelunsa tässä sarjassa joten voitot ovat tasan 1-1. Tänään ratkeaakin kumpi joukkueista etenee kolmannelle kierrokselle, jossa vastaan astelee sunnuntaina FBC Turun tiputtanut KeLy.

Molemmilla joukkueilla siis täplät viime viikolla pelatuista otteluista ja nyt ratkaisua haetaan kolmannesta kohtaamisesta. Knights voitti sarjan ensimmäisen ottelun melko selvin lukemin 10-3 mutta paluukohtaamisessa Savonlinnassa Top Team, Knightsin kolmannen erän loppukiristä huolimatta, veti pidemmän korren ja voitti kutkuttavan ottelun lopulta 7-6. Dramatiikkaa ei varmaan päivän ottelustakaan tule puuttumaan sillä ottelun voittaja etenee Divarikarsintojen kolmannelle ja viimeiselle kierrokselle. Koska ottelussa pelataan isoilla panoksilla niin odotettavissa on tarkkaa peliä, ja tällä kertaa tuskin nähdään mitään kaksinumeroisia tansseja a’la ensimmäinen Påminne kohtaaminen. Mitä todennäköisimmin tuleekin olemaan niin että se joukkue, joka onnistuu parhaiten välttämään virheitä ja sitten toisaalta myös käyttämään toisen joukkueen virheet paremmin hyväkseen, tulee astelemaan kentältä voittajana.

Knights ja yleisö juhlii toivottavasti myös tänään (Kuva: Patric Westerlund)

 

Knights aktiivinen – Top Team ei niinkään

Samoin kuin kakkosdivarin runkosarjassa, Knights on kahdessa ensimmäisessä ottelussa pyrkinyt aktiiviseen ja nopean pallolliseen peliin. Savonlinnalaisten peli taas on koostunut enimmäkseen pelin hidastamisesta ja jäädyttämisestä ja joukkue onkin vaihtelevalla menestyksellä onnistunut tappamaan Knightsin nopeita hyökkäyksiin lähtöjä. Ensimmäisessä ottelussa Top Team jäi Knightsin jalkoihin täyskokoisessa kaukalossa mutta (pienemmällä) kotiparketilla taktiikka puri ainakin osittain paremmin. Nyt pelataan kuitenkin taas isolla kentällä ja matolla, minkä ainakin pitäisi olla meille etu. Nyt kun saamme vielä pelata kotiyleisön edessä niin koko joukkue on varmasti valmis lähettämään savonlinnalaiset kesälomille.

Seuraa heitä

Knightsin parhaimmistoon näissä karkeloissa kuuluneet maalitykki Rasmus Hellström (#88) ja playmaker Wilhelm Wainio (8) ovat varmasti tässäkin ottelussa seuraamisen arvoisia. Samoin vierasjoukkueelta paras pistemies Matias Palm (#36) ja Timo Käck (#56).

Rasmus Hellström on ollut liekeissä Divarikarsinnoissa (Kuva: Patric Westerlund)

Muuta mielenkiintoista

Karsintaottelut pelataan paras kolmesta systeemillä eli kahdella voitolla pääsee jatkoon. Voitot ovat tällä hetkellä tasan 1-1. Päivän ottelussa on pakko nähdä ratkaisu, eli jos tilanne varsinaisen peliajan jälkeen on tasan niin pelataan 10minuutin jatkoaika ja jos maaleja ei siinä nähdä niin ammutaan rangaistuslaukauskilpailu.

Liput otteluun maksavat 6e/4e. Kausikortilla vapaa pääsy. Samoin Knights junnuilla vapaa pääsy.

Tuttuun tapaan teemme livepäivityksiä meidän Twitteriin joten jos ette jostain syystä pääse paikalle mutta haluatte seurata ottelua, niin seuratkaa meitä Twitterissä. Voitte myös osallistua keskusteluun hashtagilla #fbcraseborg. Lisäksi myös liiton liiton virallisen tulospalvelun kautta voi seurata pelitapahtumia.

 

Knightsin alustava kokoonpano Top Team ottelussa maanantaina 6.4.2015:

Poissa tänään ovat Jani Laine, Ville Puotila ja Niklas Malm.

Hollsten Fredrik MV
Ruokolainen Timo MV
Artzén André
Axberg Rony
Grönman Oskar
Hartmanis Emils
Hellström Rasmus
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Johnsson William
Juntunen Patrick
Korkiakoski Aki
Loskin Matias
Manninen Teemu
Starck Kevin
Stigell Sampsa
Tuovinen Teemu-Petteri
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas
Åsten Tomi

 

Andersson Christian, päävalmentaja
Lehtonen Pasi, valmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

Vastaa