haluatkoritariksibanneri2

Knights vahvempi paikalliskamppailussa

Knights vei sunnuntai-iltana länsi-uudenmaan salibandyherruuden kun LoSB kaatui Sisu Arenassa 243 katsojan edessä lukemin 9-4. Illan pirteimpänä ritarina hääri hattutempun täräyttänyt Teemu-Petteri Tuovinen. 

Knights aloitti ottelun vahvasti ja ensimmäisen erän puolivälin jälkeen näyttikin siltä että joukkue menee menojaan kun Kevin Starck iski pallon takayläkulmaan ja tilanteeksi 3-1. Knightsin ensimmäisestä ja toisesta maalista vastasivat Tuovinen ja Rony Axberg. Starckin maalista lähti kuitenkin kävelyvaihde päälle ja LoSB pääsi vielä rinnalle saman erän aikana. 3-3 tasoituksen teki Knightsissakin pelannut Tuomo Manninen.

Toisessa erässä Knightsin sekava peli jatkui mutta erän puolivälissä ottelun suurin hahmo Tuovinen teki illan toisen maalinsa André Artzénin loistavasta syötöstä. Seuraavassa vaihdossa Rasmus Hellström pääsi läpiajoon lisäten Knightsin johto 5-3:een, ja jälleen näytti siltä että peli on taputeltu. Knights otti kuitenkin vielä erän toisella puoliskolla pari jäähyä ja LoSB:ille annettiin mahdollisuus yrittää kavennusta.

Alivoimat kuitenkin kestettiin ilman sen suurempia vaikeuksia ja kolmannessa erässä mentiinkin taas enemmän Knightsin pillin mukaan. Tuovisen kolmas maali oli klassinen Temeksi-maali: jalalla pakin ohi, yksin läpi ja pallo yläkulmaan. Puoli minuuttia myöhemmin pallo oli jälleen LoSB:in verkossa, peli oli ratkaistu ja osa lohjalaiskannattajista poistui hallista vaikka ottelua oli vielä noin 10 minuuttia jäljellä. Viimeisellä kympillä LoSB turhautui ja jatkoi omaa fyysistä peliään ja joukkue kuluttikin suurimman osan ajasta alivoimalla, kiitos siitä tuomareiden jotka lopulta heräsivät seuraamaan ottelua. LoSB kavensi vielä alivoimalla tilanteeksi 7-4 mutta Janne Holopainen ja Aki Korkiakoski kaunistelivat lukemia vielä lopussa ja peli päättyi 9-4.

Illan erikoisuuksina mainittakoon ottelun kolmannessa erässä sammuneet valot, jonka takia ottelu keskeytyi noin 15 minuutiksi. Paikalle hälytetty talonmies sai kuitenkin valot päälle ja peliä päästiin jatkamaan. Tuomarilinja jätti myös toivomisen varaa. Ottelussa oli monia tilanteita jotka ainakin katsomoon näyttivät siltä että tuomarit eivät olleet ihan kartalla asioista. Paikalliskamppailu tai ei niin kaiken maailman jälkipeli, selkään ajo ja kyynärpäällä lyöminen pitäisi saada karsittua pois paremmin kuin mitä eilen.

Ajankohdasta huolimatta yleisöä oli saapunut paikalle mukavasti, 243 silmäparia todisti Knightsin voittoa.

 

Ladataan

Tällainen tunnelma tänään Sisu Arenalla. Valot pimeni. No, nyt jatketaan 15min tauon jälkeen. #salibandy

Näytä Instagramissa

 Knightsin viralliselta Instagram-tililtä kaapattu kuva. Jos kuva ei näy, paina yllä olevaa ”Näytä Instagramissa” linkkiä. Kuva avautuu samaan ikkunaan.

Knights tilastot:

Teemu-Petteri Tuovinen 3+0
Wilhelm Wainio 0+2
Janne Holopainen 1+1
Teemu Manninen 0+2
Aki Korkiakoski 1+0
Rasmus Hellström 1+0
Rony Axberg 1+0
André Artzén 0+1
Henrik Himmelroos 0+1

Maalissa Timo Ruokolainen

Ottelun virallisiin tilastoihin tästä.  Knightsin seuraava ottelu pelataan perjantaina Sisu Arenalla. Kyseessä Suomen Cupin ottelu Kosken Dynamoa vastaan. Ottelun voittaja jatkaa Cupin viidennelle kierrokselle, jolloin myös Salibandyliigajoukkueet aloittavat Cup-urakkansa.

Vastaa