haluatkoritariksibanneri2

Knightsin Family Day Påminnessa lauantaina 19.3.2016

Knights järjestää Family Day- tapahtuman lauantaina 19.3.2016 Påminnen salibandyhallissa. Päivän kruunaa miesten edustusjoukkueen kauden viimeinen kakkosdivariottelu, johon on myynnissä myös edullisia perhelippuja jolla saat koko perheesi mukaan otteluun.

Family Day alkaa jo aamulla

Päivä alkaa jo klo 10.00 meidän 06-07 syntyneiden poikien kotiturnauksella, jossa meidän nuorimmat, sarjassa pelaavat, juniorit näyttävät mallia urheilun riemusta. Knights junnut pelaa klo 10.00 (LoSB II), 11.45 (PEP Yellow) ja 14.15 (VSS Green)

Turnauksen jälkeen on vuorossa varsinainen Family Day- tapahtuma jolloin Påminnen salibandykenttä muuttuu lasten temmellyskentäksi jolta tulee löytymään pienpelikenttä, tekniikkarata ja laukaisututka.  Tarjoamme kaikille tapahtumakävijöille mehua ja jos nälkä iskee niin ulkona grillistä voi ostaa West Charkin grillimakkaraa. Myös Påminnen oma kahvila on auki.

Tule moikkaamaan edustusjoukkueen pelaajia ennen ottelua

Paikalla Family Day:ssä on myös  juniorijoukkueiden valmentajia ja edustusjoukkueen pelaajia, joiden kanssa voi tulla vaihtelemaan kuulumisia ja vaikka pyytämään nimmareita ja yhteiskuvia. Knights ständistä voi ostaa Knights fanituotteita (käteisellä) ja saada lisätietoja meidän yhteistyökumppani Sportia Raseborgin  hyvästä salibandytarjouksesta kaikille tapahtumakävijöille.

Päivän kruunaa meidän edustusjoukkueen kauden viimeinen kakkosdivariottelu Divarikarsintoihin lähtevää Blackbirdsia vastaan klo 17.30. Ottelun ensimmäisellä erätauolla meidän junnut pelaavat leikkimielisen näytösottelun vastakkain ja toisella erätauolla perinteinen pallonheittokilpailu, johon voi ostaa palloja meidän junioreilta ennen ottelua ja ottelun aikana.

Perhelipulla koko perhe edullisesti peliin ja myöhemmin syömään

Blackbirds otteluun on myynnissä edullisia perhelippuja, joilla koko perhe (perheen vanhemmat ja kaikki lapset) pääsevät otteluun yhdellä ja samalla lipulla. Perhelipulla saa lisäksi 10% alennuksen Ravintola KW:n a’la carte listalta (tarjous voimassa arkipäivisin maanantaista torstaihin). Perhelipun hinta on vain 10€, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla paikalle tutustumaan kaupungin vauhdikkaimpaan palloilulajiin. Perhelippuja voi ostaa Family Day:n aikana Knights ständiltä, lipunmyynnistä ennen ottelua tai varata etukäteen niklas@fbcraseborg.fi tai 044-2869543.

Katsomoon keltaista väriä ja ääntä

Knights toivoo että mahdollisimman moni katsoja, juniori, aikuisjäsen ja seuratyöntekijä pukeutuu keltaiseen ja ottaa mukaansa Knights liput ja kaulaliinat ja jotain millä lähtee ääntä. Vaikka Divarikarsintapaikkaa ei tullutkaan tällä kaudella niin kannustetaan meidän edustusjoukkue kuitenkin vielä yhteen voittoon tällä kaudella. Mallia voi ottaa viime kauden Top Team ottelusta:

Family Day:n ohjelma:

10.00-15.00 F-poikien (s. 06-07) kotiturnaus. Knights-junnut pelaa klo 10.00 (LoSB II), 11.45 (PEP Yellow) ja 14.15 (VSS Green)

15.00- 16.45 Family Day- tapahtuma

17.30-19.30 FBC Raseborg- Blackbirds

FBC Raseborg- Blackbirds ottelun liput:

Normilippu: 6e/4e.

Perhelippu: 10e (sisäänpääsy perheen vanhemmille ja perheen kaikille lapsille)

Knights junnut ilmaiseksi. Kausikortilla vapaa pääsy. Kausikorttilaisten perhelippu 6e.

Perhelippuja voi ostaa Family Day:n aikana Knights ständiltä, lipunmyynnistä ennen ottelua tai varata etukäteen niklas@fbcraseborg.fi tai 044-2869543.

 

familyday

Comments (2)

 1. Mäkinen

  Poikani jonotti laukaisututka jonossa, ei saanut osallistua kun ei kuulu seuraan.. Missään kohtaa mainosta ei lue etteikö muutkin kuin Knights- seuran jäsenet saisi osallistua tapahtumaan?? Toiselle jäi erittäin pahamieli kun ohjattiin pois jonosta..

  • Niklas Malm

   Moi! Päivän tarkoitus oli nimenomaan se, että kaikki ovat tervetulleita ja kaikki saavat osallistua kaikkeen Family Day- tapahtumaan, oli sitten jäsen tai ei. Meillä yksi henkilö vastasi kentästä/tutkista ja hän oli tietoinen että kaikki saavat osallistua, mutta kentällähän oli paljon muutakin porukkaa joten on tietenkin voinut käydä niin että siellä on ollut joku “ulkopuolinen” ohjaamassa pois jonosta. Pahoittelut kuitenkin koko seuran puolesta, tarkoitus ei missään nimessä ole ollut syrjiä ketään.
   Vaikka asia ei tietenkään korjaannu tällä niin ota yhteyttä niin laitetaan pojallesi uusi Knights pipo. Puhelinnumero 044-2869543. Ystävällisin terveisin, Niklas Malm/ FBC Raseborg Knights

Vastaa