haluatkoritariksibanneri2

”Länskäriderbyssä” vastassa Lohjan Salibandy

Tänään kakkosdivari jatkuu meidän edustusjoukkueen osalta kotiottelulla Lohjan Salibandya vastaan. Ottelu pelataan Påminnessa ja se alkaa klo 19:00. Liput 8€/5€. Tänään poikkeuksellisesti kaksi Ritarikommenttia, sillä kaksi pelaajaa tekee paluun M1 rosteriin illan LoSB ottelussa. Tervetuloa hallille katsomaan maailman parasta Raaseporilaista salibandya!

Ritarikommentti: Teemu-Petteri Tuovinen

Paluun M1 rosteriin tänään tekevä Teemu-Petteri Tuovinen on innoissaan paluustaan ja toivoo paikalle isoa yleisöä:

Aina on kiva palata ja pelata Påminnessa kotiyleisön edessä. Toivottavasti tänään tulee täysi tupa ja saadaan hyvä fiilis kaikille. Losbia vastaan on yleensä ollut tiukkoja pelejä loppuun asti, mikä on hauskaa ja yleisöystävällistä. Voin luvata ettei tule tylsää peliä. Kaikki siis tänään Påminneen katsomaan kumpi vie ensimmäisen paikallisottelun. Kiitos ja hyvää syksyä kaikille! </p></blockquote>
<p>

Teemu-Petteri Tuovinen tekee paluun edariin. (Kuva: Patric Westerlund)Ritarikommentti: Jesper Granö

Teemu oli mukana joukkueessa viime kaudella mutta toinen comebackin tekevä pelaaja Jesper Granö on terveydellisistä syistä ollut poissa rosterista noin 2 vuotta. Myös hän odottaa kuumaa paikalliskamppailua:

Losbia vastaan aina kiva pelata. Uskon että molemmissa joukkueissa tähän peliin sytytään entistä paremmin ja kovemmin. Odotukset on kovat. Henkilökohtasesti melkein 2 vuotta ollut terveydellisistä syistä nyt näistä peleistä poissa ja nyt vasta muutaman viikon pystynyt treeenaamaan kovaa. On ihan mahtavaa päästä ottamaan taas tuntumaa ja olla joukkueen mukana.

Jesper Granö tekee tänään paluun kahden vuoden tauon jälkeen. (Kuva: Jari Martiskainen)

Meidän alustava kokoonpano ottelussa

Kuvasta poiketen Patrick Juntunen on mahdollisesti sivussa ottelusta, johtuen eilisissä treeneissä silmään saamastaan tällistä.

Teksti: Knights Media. Kuvat: Knights Media, Patric Westerlund, Jari Martiskainen.

Comments (1)

  1. Teemu on kingi 😉

Vastaa