kausikorttibanneri_keltainen

Tänään vastassa FLOB

Meidän edustusjoukkue vierailee tänään lauantaina 17.10.2015 Espoon Otaniemessä ja tarkemmin sanottuna Othallissa ja kohtaa siellä kakkosdivariottelussa joukkueen nimeltä FLOB. Ottelu alkaa klo 17.00 ja siihen on FLOB:in kotisivujen mukaan vapaa pääsy, joten tulehan paikalle kannustamaan Knights vierasvoittoon! Samalla hinnalla näet yhden meidän uusista pelaajista sekä mahdollisesti yhden ns. “comeback-pelaajan”.

FLOB on meidän tavoin kohdannut lohkon kaksi ennakkosuosikkia kun vastaan on asettunut sekä SB Vantaa että Tiikerit. Näistä otteluista FLOB:ille ei ole pisteitä herunnut ja tätä pisteetöntä putkea me lähdetään lauantaina heille jatkamaan. Haluamme tietenkin palata voittojen tielle hävittyämme SB Vantaata vastaan viime viikolla lukemin 6-3. FLOB on kuitenkin erittäin vaarallinen kotikentällään ja taistelee varmasti loppuun asti, joten ilmaisia pisteitä ei tästäkään ottelusta jaeta. 

Ahokkaan debyytti – ehkä myös yksi comeback

Mehän vahvistuttiin menneellä viikolla kahdella Matinkylästä siirtyneellä pelaajalla kun Ville Puustinen ja Teemu Ahokas liittyivät joukkueeseen. Näistä viimeksimainittu Ahokas tekee ritaridebyytin tänään, kun hän astelee laatikkoon Henrik Himmelroosin ja André Artzénin rinnalla. Lisäksi esittelemme mahdollisesti vielä yhden “comeback”pelaajan. 

Poissaoloista ei vältytä tässäkään ottelussa ja sivussa ovat Wilhelm Wainio, Simo Kettunen sekä läjä junioreita. Matkaan lähdetään kuitenkin 16 kenttäpelaajalla ja 2 maalivahdilla. 

Kilis Kristians MV
Ruokolainen Timo MV
Ahokas Teemu
Artzén André
Granö Jesper
Grönman Oskar
Hartmanis Emils
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Johnsson William
Juntunen Patrick
Korkiakoski Aki
Loskin Matias
Malm Niklas
Manninen Teemu
Puotila Ville
Tuovinen Teemu-Petteri
Weckström Jonas

Malm Jan, päävalmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

 

Vastaa

No Notify!