haluatkoritariksibanneri2

Loskin ja Hellström jatkosopimuksiin

Luottopuolustaja Matias Loskin ja viime kaudella Knightsissa debytoinut Rasmus Hellström ovat allekirjoittaneet jatkosopparit Knightsin kanssa joten herrat nähdään myös ensi kaudella keltamustissa väreissä Raaseporissa. Allekirjoitetut sopimukset ovat seurajohdon mieleen sillä Loskin ja Hellström ovat tärkeitä palasia joukkueen rakentamisessa.


Matias Loskin jatkaa Knightsissa (Kuva: Patric Westerlund)

Loskin on pelannut koko uransa Knightsissa (ent. Lilli-Team ja FBC Elit) ja on vuosikaudet ottanut suurta roolia puolustuksessa mutta viimeistään viime kaudella myös hänen hyökkäyspään pelaaminen otti aimo harppauksen eteenpäin. Näin ollen pisteitäkin alkoi ropista entistä enemmän. Viime kauden tilastoja tosin ei löydy enää liiton sivuilta joten ne jää kertomatta.


Tätä halutaan nähdä lisää ensi kaudella. Rasmus Hellström (88), joka on tässä juuri tehnyt maalin, pelaa myös ensi kaudella Raaseporissa. (Kuva: Patric Westerlund)

Hellström, joka on urallaan edustanut Lohjan Salibandya ja Westend Indiansia, pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa Knightsissa. Kausi meni melkein kokonaan armeijassa, mikä tietysti vaikutti sekä treenaamiseen että pelaamiseen. Siitä huolimatta hän kuului joukkueen kantaviin voimiin joten nyt kun armeija on hoidettu alta pois niin odotettavissa on vielä parempi kausi.

FBC Raseborgin tähän asti julkaistut sopimukset kaudella 2014-2015:

Aki Korkiakoski
Niklas Malm
Matias Loskin
Rasmus Hellström

Vastaa