haluatkoritariksibanneri2

M1 kaatoi Rangers II:n

Meidän miesten edustusjoukkue kävi eilen Kirkkonummella testaamassa Rangers II:n kunnon. Tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta meidän 5-8 voittoon. Loukkaantumisiltakaan ei vältytty sillä André Artzén loukkasi ranteensa toisen erän puolenvälin jälkeen.

“Jag fick 13 slag på mailan och en knuff så att jag föll och landa på vänstra handen”
– André Artźen tilanteesta joka johti hänen loukkaantumiseensa

Ottelussa siis sattui ja tapahtui ja tempo oli ajoittain kova mutta varsinaista taistelua ei kuitenkaan nähty vaan jo ensimmäisen erän jälkeen oli aistittavissa että Knights tulee voittamaan ottelun. Kyse olikin enemmän siitä jaksetaanko painaa eteenpäin vai annetaanko taas siimaa vastustajille. Sitähän sitten annettiin mutta joukkue piti kuitenkin pelin kasassa siinä määrin että saatiin rutiinilla pisteet Raaseporiin. Kokonaisuudessaan ottelun intensiteetti ei yltänyt lähellekkään sitä tasoa mihin ollaan vuosien varrella totuttu Rangers-kohtaamisissa, mutta toki tunnelmaa latisti alusta asti se että kyseessä ei ollut “oikea” Rangers vaan seuran kakkosjoukkue, joten olihan tuo odotettavissa.
Janne Holopainen (kuvassa) oli kuitenkin pelipäällä ja saalisti tehot 1+4. Näiden lisäksi hän teki vielä kaksi maalia jotka kuitenkin hylättiin. Oskar Grönman pelasi kauden parhaimman pelinsä tehden samalla 2 maalia. Knightsin kasvatti Kevin Starck teki Rangersille hattutempun ja oli muutenkin joukkueensa näkyvin pelaaja.

Artzénin käsi ja kausi paketissa – Rautio kysymysmerkki

Toisen erän puolenvälin jälkeen saatiin kokea ottelun ensimmäinen loukkaantuminen kun Artzén joutui Rangers pelaajien mailaviidakkoon ja hänet työnnettiin kumoon. Valitettavasti hänen yrittäessä ottaa vastaan kädellä niin ranteessa naksahti ja Artzén siirtyi heti pukukoppiin paikattavaksi. Aamulla röntgenissä käynyt Artzén sai tuomionsa: ranteessa murtuma ja käsi pakettiin 4-5 viikkoa, eli kausi ohi.

Ottelun toinen loukkaantuminen sattui kolmannessa erässä kun puolustaja Keni Rautio pelasi tapansa mukaisesti uhrautuvasti puolustuspäässä ja venyi huikeaan torjuntaan. Maali torjuttiin mutta samalla kuitenkin revähti selässä ja nivusessa sen verran että Keniä ei kentällä enää tämän jälkeen nähty. Kuinka kauan Keni on sivussa on vielä auki, joten jäädään seuraamaan tilannetta.

 

Tulokset

Joukkue1st2nd3rdT
Rangers II0325
Knights M12338

Ottelun Knights tilastot

Liiton tilastoihin tästä.

Vastaa