kausikorttibanneri_keltainen

M1 kohtaa KGB Agentsin

Ennen sunnuntain Cup peliä M1 matkustaa vielä Helsinkiin pelaamaan kakkosdivaria. Vastassa on KGB Agents joka johtaa sarjaa. Knights on neljäntenä, mutta vain pisteen jäljessä, joten kyseessä on kärkikamppailu. Ottelu pelataan Ruskeasuon Arena Centerissä ja se alkaa klo 12.30.

Hyvin kautensa aloittanut KGB Agents on siis Knightsin seuraava vastustaja kakkosdivarissa. Viime kaudella samassa lohkossa ollut helsinkiläisryhmä pisti Knightsin tiukille molemmissa otteluissa, vaikka Knights onnistuikin viemään yhteensä 3 pistettä 4 mahdollisesta. Agentsin pelitapa, ainakin viime kaudella, koostui lähinnä kurinalaisesta puolustamisesta ja nopeista vastaiskuista ja luultavasti tällä samalla reseptillä on ropissut pisteitä myös tällä kaudella. Täksi kaudeksi joukkue on myös vahvistunut ja mukana on nyt liigassakin pelannut Tommi Kivisoja. Kivisoja ja Timo Kiiskinen kuuluvat joukkueen parhaimmistoon, ja esim. juuri Kiiskinen on tällä hetkellä koko sarjan pistepörssin ykkönen. Vakuuttavasti pelannut Agents on hävinnyt tällä kaudella vain yhden ottelun ja senkin viime kierroksella SBS Kingsiä vastaan jatkoajalla.

Knights taas ei ole pelannut pariin viikkoon koska viime viikon SB Vantaa ottelu jouduttiin siirtämään tulevaisuuteen Påminnen aikatauluongelmien takia. Pari viikkoa on nyt kuitenkin ehditty treenata hyvin ja joukkue on valmis Agentsin kaatoon.

Knightsin alustava kokoonpano KGB Agents ottelussa

Knights saa pitkästä aikaa taas lähes parhaan joukkueensa kasaan. Poissa ovat vain pitkäaikaisloukkaantuneet William Johnsson, Oskar Grönman, Anders Wentzel ja Niklas Malm. Lisäksi Matias Loskin joutui viime viikolla selkäleikkaukseen ja on poissa kentiltä ainakin 4 viikkoa. Tiikerit II pelin sivussa olleet Wilhelm Wainio, Janne Holopainen ja Timo Ruokolainen ovat taas joukkueen vahvuudessa.

Fredrik Hollsten MV
Timo Ruokolainen MV
André Artzén
Jonas Weckström
Teemu Manninen
Sampsa Stigell
Emils Hartmanis
Teemu-Petteri Tuovinen
Henrik Himmelroos
Rony Axberg
Patrick Juntunen
Kevin Starck
Aki Korkiakoski
Rasmus Hellström
Ville Puotila
Tomi Åsten
Wilhelm Wainio
Janne Holopainen

Christian Andersson, päävalmentaja
Pasi Lehtonen, valmentaja
Arthur Snellman, huoltaja

Vastaa

No Notify!