haluatkoritariksibanneri2

M1 kohtaa Rangers II:n

Meidän edustusjoukkue lähtee tänään vieraspelimatkalle Kirkkonummelle ja kohtaa siellä paikallisen Rangersin kakkosjoukkueen klo 19.30.  Liput otteluun ovat Rangersin Facebook-tapahtuman mukaan 2 euroa. Tervetuloa Kirkkonummen väestönsuojaan kannustamaan meidät voittoon!

Rangers jännän äärellä – kuin myös Kevin

Täksi kaudeksi 2.divariin noussut nuori kirkkonummelaisryhmä on sarjanousijaksi pelannut kelpo kauden ja tarvitsee enää pisteen välttääkseen suoran tippumisen kolmoseen. Toisaalta, koska LoHi ei tule voittamaan tässä sarjassa yhtään ottelua (tai ei ainakaan viittä putkeen), niin suora tippuminen on jo Rangersinkin osalta selätetty. Joukkue taisteleekin tällä hetkellä ennemminkin suoran säilymisen puolesta. Tällä hetkellä eroa lohkon yhdeksännelle sijalle, eli ns. kuiville, on 2 pistettä ja näissä karkeloissahan kaikki pisteet ovat tärkeitä joten varmasti nälkäinen kotijoukkue odottaa meitä Kirkkonummen pommarissa. Jos on Rangers jännän äärellä niin sitä on myös meidän kasvatti Kevin Starck, joka pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa vanhaa joukkuettaan vastaan. Yleisölle jännittävintä tulee olemaan se että onnistuuko “Mutteri” maalinteossa, ja jos onnistuu niin tekeekö hän ns. perus-Starckit, eli tuulettaa maalia vaikka vastassa on hänen entinen seuransa?

Kevin Starck pelasi vielä viime kaudella Ritaripaidassa. (Kuva: Patric Westerlund)
Kevin Starck pelasi vielä viime kaudella Ritaripaidassa. (Kuva: Patric Westerlund)

Karsintajuna meni – katse tulevaisuuteen

Meidän haaveet divarikarsinnoista lensivät aika lailla ikkunasta kun sarjakakkonen Kings karkasi viime lauantain SCH voitollaan jo 9 pisteen päähän ja 10 pistettä on enää tarjolla. Toki meillä on vielä teoreettiset mahdollisuudet, mutta todennäköisyys siihen että Påminnessa pelataan kevään aikana Divarikarsintoja on todella pieni. Viisi viimeistä ottelua tulevatkin olemaan meille todella vaikeita sillä pelattavaa tällä kaudella ei enää juuri ole. Toisaalta nyt on mahdollisuus siirtää katse tulevaisuuteen ja näin ollaan myös tekemässä sillä esim. koko kauden edustusjoukkueen kanssa harjoitellut 16-vuotias Rasmus Lagerström on nostettu mukaan rosteriin ja hän tekee ensiesiintymisensä Knightsin kakkosdivarijoukkueessa tänään Rangersia vastaan. Vielä ensi kaudellakin B-juniori-ikäinen Lagerström on tällä kaudella pelannut A-poikien 1.divisioonassa ja kuulunut miesten kolmosjoukkueen kokoonpanoon. Miesten sarjaotteluita ei ole tällä kaudella plakkariin tullut mutta A-poikien 1.divisoonassa Lagerström on esiintynyt edukseen ja on joukkueen paras pistemies 21+8 tehoilla.

 

Knightsin alustava kokoonpano illan Rangers II ottelussa:

Henrik Himmelroos – Teemu Manninen – Rasmus Lagerström – Keni Rautio – Patrick Juntunen

Janne Holopainen – André Artzén – Wilhelm Wainio – William Johnsson – Matias Loskin

Teemu-Petteri Tuovinen – Oskar Grönman – Jesper Granö – Jarno Laukkanen – Emils Hartmanis

Aloittava maalivahti: Kristians Kilis (Fredrik Hollsten)

 

Vastaa