haluatkoritariksibanneri2

M1 kohtaa tänään Rangersin Kirkkonummella

Knightsin edustusjoukkue M1 matkustaa tänään Kirkkonummelle pelaamaan 2. divisioonan kärkikamppailua paikallista Rangersia vastaan. Ottelu alkaa klo 17.00 ja se pelataan Kirkkonummen väestönsuojassa. Aina kun Rangers ja Knights (ent. FBC Elit) ovat kohdanneet niin laidat ovat paukkuneet ja tunnelma on ollu tiivis, eli jos vanhat merkit pitävät paikkansa niin myös tänään on luvassa kiihkeä kamppailu. Lisämaustetta tuo Knightsin nykyisen päävalmentajan Christian Anderssonin paluu vanhaan kotihalliin. Jos allekirjoittaneessa olisi mainosmiehen vikaa niin voisin jopa sanoa että kyseessä on syyskauden kuumin salibandyottelu läntisellä Uudellamaalla, joten tervetuloa paikalle sankoin joukoin. 

Rangers, joka keskutelupalstojenkin mukaan on lohkon yksi ennakkosuosikeista, on aloitttanut kauden hyvin kahdesta tilasto(?)tappiosta huolimatta. Tällä hetkellä Rangers on toisella sijalla kolme pistettä Knightsia jäljessä ja joukkue on varmasti valmis haastaamaan Knightsin. Siitä kielii jo se että joukkueen valmennus on käynyt scouttaamassa Knightsin kolme viimeisintä ottelua. Joukkueen parhaiden pistemiehien Mikko Ollikaisen, Mikko Muhosen ja Sebastian Fager-Pintilän johdolla Rangers ei ole tällä kaudella hävinnyt yhtään peliä kotikentällään ja tämän kotitaian purkaminen vaatiikiin Knightsilta hyvän suorituksen.

Loskinin paluu

Viime ottelussa myrksyvaroituksen antanut Knights lähtee päivän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, paluun kaukaloon tekee nimittän joukkueen puolustuksen johtohahmo Matias Loskin, joka oli sivussa vähän yli kuukauden pienen operaation takia. Loskinilla on hyviä muistoja Kirkkonummelta sillä pari kautta sitten hän oli Knightsin sankari heittäydyttään pallon eteen aivan ottelun viimeisillä sekunneilla kun Rangers pelaajalla oli poikittaissyötön jälkeen tyhjä maali edessään. Knights voitti ottelun yhdellä maalilla lukemin 6-5.

 

Knights kokoonpano päivän Kirkkonummi Rangers ottelussa:

Poissa tänään siis vain pitkäaikaisloukkaantuneet William Johnsson, Anders Wentzel ja Niklas Malm. Joukkue on treenannut hyvin tällä viikolla ja lähtee hyvillä mielin Kirkkonummen hornankattilaan. Toivomuslistalla (vaikka ei vielä joulu olekaan) on runsaslukuinen yleisö, joka ainakin ennakkotietojen perusteella näyttää toteutuvan.

Hollsten Fredrik MV
Ruokolainen Timo MV
Artzén André
Axberg Rony
Hartmanis Emils
Hellström Rasmus
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Juntunen Patrick
Korkiakoski Aki
Laine Jani
Loskin Matias
Manninen Teemu
Puotila Ville
Starck Kevin
Stigell Sampsa
Tuovinen Teemu-Petteri
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas
Åsten Tomi

Andersson Christian, päävalmentaja
Lehtonen Pasi, valmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

Rangers- Knights tänään siis klo 17.00 Kirkkonummen väestönsuojassa. Liput Rangersin Facebook tapahtuman mukaan:

Aikuiset 5€ (S-etukortilla 4€)
Opiskelijat, lapset alle 17v, eläkeläiset 3€ (S-etukortilla 2€)
VIP-lippu 10€ (Kausikorttilaisille 5€)
Rangers-juniorit jäsenkortilla sisään ilmaiseksi.

 Teille jotka ette jostain syystä pääse paikalle mutta haluatte seurata ottelua, voitte tehdä sen liiton virallisesta tulospalvelusta. Pyrimme myös livepäivityksiin meidän omalla Twitter tilillä.

 

Vastaa