haluatkoritariksibanneri2

M1 Leppävaaraan Indians II:n vieraaksi

Varsinkin Teemu Selänteelle olisin suonut olympiafinaalipaikan mutta kun kerran lätkämaajoukkue ei sinne asti päässyt niin nyt päivän ainoaksi jännitysmomentiksi jää Indians II- FBC Raseborg 2.divariottelu. Leppävaaran liikuntahalli ja klo 15.30.

Kuten muistatte niin kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Knights oli jo 7-3 johdossa mutta lopulta Inkkarit tulivat rinnalle ja edettiin jatkoajalle. Siellä Kevin Starck heitti pallon häkkiin ja pisteet jäi Raaseporiin. Saas nähdä miten tänään käy.

Indians II johtaa sarjaa tällä hetkellä mutta he eivät saa divarikarsintoihin mennä sillä seuran 1.joukkue pelaa Salibandyliigaa. Säännöthän kieltävät saman seuran kahta joukkuetta pelaamasta samanaikaisesti pääsarjatasolla, johon siis myös divarikarsinnat lasketaan. Inkkarit haluavat kuitenkin varmasti voittaa sarjan kun näin pitkälle ovat päässeet.

Knights on jo varmistanut divarikarsintapaikan ja jahtaa edelleen Tiikereitä siinä toivossa että saadaan kotietu karsintoihin. Helppoa se ei tule olemaan sillä etumatkaa on muutama piste ja pelejä enää 4. Mitään ei ole kuitenkaan vielä menetetty ja tänään lähdetäänkin hakemaan täyttä pistepottia. Samalla tämänpäiväinen ottelu toimii hyvänä sparrauksena karsintoja ajatellen.

Knightsin rosterista puuttuu ennakkotietojen mukaan varmasti ainoastaan maalivahti Anders Wentzel, joka lähtee työmatkalle.

Jos ette paikan päälle pääsee mutta haluatte seurata niin twitterissä ehkä liveseurantaa ja lisäksi liiton virallinen tilastopalvelu on tässä:

http://www.tilastopalvelu.fi/fb/index.php?option=com_content&view=article&id=6&gameid=1903

FBC Raseborgin alustava kokoonpano Indians II ottelussa:

2. Holopainen Janne
8. Wainio Wilhelm
10. Artzén André

13. Himmelroos Henrik
15. Malm Niklas C
17. Manninen Teemu
19. Stigell Sampsa A
20. Jimmy Sved
22. Johnsson William
24. Österman Thomas
42. Piippo Juha
47. Loskin Matias
61. Ruokolainen Timo MV
62. Tuovinen Teemu
65. Axberg Rony
71. Nyman Jonny
88. Hellström Rasmus
xx. Wirén Simon MV

Vatanen Sami, päävalmentaja
Eriksson Joakim, valmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

Vastaa