haluatkoritariksibanneri2

M1 matkustaa Lohjalle

Kakkosdivari jatkuu tänään perjantaina kun M1 matkustaa Lohjan Salibandyn vieraaksi Lohjan Tennariin. Ottelu alkaa klo 19.00. Aiemmin syksyllä pelatussa joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Knights oli parempi lukemin 9-4 lähes 250 katsojan edessä Karjaalla. Yleensä nämä ”paikallisottelut” ovatkin herättäneet yleisön mielenkiinnon joten odotettavissa on että myös Lohjalla nähdään tänään runsaslukuinen yleisö. Tule siis Tennariiin kannustamaan Knights voittoon.

Knights kokoonpano LoSB ottelussa:

Nyt kun pelaajat ovat palanneet tai ainakin palaamassa sairastuvalta ja matkoilta niin meillä on ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kilpailutilanne pelipaikkojen suhteen. LoSB:ia vastaan saamme täyden rosterin mukaan ja muutama pelaaja jää vielä kokoonpanon ulkopuolelle. Ulkona rosterista LoSB:ia vastaan ovat Jani Laine, Teemu-Petteri Tuovinen, Timo Ruokolainen sekä William Johnsson, kun taas Ville Puotila, Patrick Juntunen ja Anders Wentzel tekevät paluun rosteriin.

Hollsten Fredrik MV
Wentzel Anders MV
Artzén André
Axberg Rony
Grönman Oskar
Hartmanis Emils
Hellström Rasmus
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Juntunen Patrick
Korkiakoski Aki
Loskin Matias
Malm Niklas
Manninen Teemu
Puotila Ville
Starck Kevin
Stigell Sampsa
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas
Åsten Tomi

Andersson Christian, päävalmentaja
Lehtonen Pasi, valmentaja

LoSB- Knights tänään klo 19.00 Lohjan Tennarissa. Lippujen hinnoista ei valitettavasti ole tietoa.

Teille jotka ette jostain syystä pääse paikalle mutta haluatte seurata ottelua, voitte tehdä sen liiton virallisesta tulospalvelusta. Pyrimme myös livepäivityksiin meidän omalla Twitter tilillä.

Vastaa