haluatkoritariksibanneri2

M1:n junnuosasto jatkaa

Parikymppiset Kevin Starck ja William Johnsson ovat M1:n seuraavat julkistettavat sopimuspelaajat. Viime kaudella kyseiset herrat tekivät lopullisen läpimurtonsa 2-divarissa ja tällä kaudella jatketaan siitä mihin viime kaudella jäätiin: Johnsson tuo varmuutta Knightsin puolustukseen ja Starck vaihtoehtoja joukkueen hyökkäyspeliin.

Tällä kaudella kesäkapteenistoon kuuluva 20-vuotias A-junori-ikäinen Starck on taitava rightin puolen hyökkääjä, joka parhaana päivänä pystyy ratkaisemaan ottelun vaikka itse. Vaikka tuleva kausi voi tältä maalitykiltä jäädä hieman katkonaiseksi armeijan kutsuessa tammikuussa niin Starckilta odotetaan viime kauden tapaan ratkaisuvoimaa. Kevin Starck, Knightsissa myös ensi kaudella.


(Kuva: Patric Westerlund)

Johnsson on Starckin tapaan rightin puolen pelaaja, pelipaikka on yleensä ollut puolustuksessa, hyvällä menestyksellä. Taitava puolustuksen työmyyrä joka uskaltaa pitää palloa mutta myös luopua siitä oikealla hetkellä. Kuulunut vakiokokoonpanoon jo pari viimeistä vuotta.


William Johnssonin jatko Knightsissa selvä. (Kuva: Patric Westerlund)

Jos ette ole huomanneet niin teemme näitä sopimusjulkistuksia (melko) tasaisin väliajoin. Sopimuksia on allekirjoitettu koko kesän joten jatkoa seuraa jo myöhemmin tällä viikolla.

FBC Raseborgin tähän asti julkaistut sopimukset kaudella 2014-2015 (suluissa viime kauden seura):

Aki Korkiakoski
Niklas Malm
Matias Loskin
Rasmus Hellström
André Artzén
Henrik Himmelroos
Patrick Juntunen (EIF/ Knights A-juniorit)
Kevin Starck
William Johnsson

Vastaa