kausikorttibanneri_keltainen

M1:n vieraaksi IKHTYS

Suomen Cup krapulasta on toivuttu ja huomenna perjantaina palataan taas tuttuun kakkosdivariin. Påminnen hallissa pelattavassa ottelussa Knights kohtaa helsinkiläisen IKHTYS:in. Ottelu alkaa klo 19.00.

 IKHTYS on tällä hetkellä sarjan viidentenä voitettuaan kuudesta ottelustaan puolet. Lisäksi joukkue on pelannut yhden tasurin. Joukkue pisti pari kierrosta sitten lohkon yhden ennakkosuosikin Rangersin ahtaalle (lopulta 7-11) ja viime kierroksella helsinkiläisporukka mätti HaHy:n kumoon lukemin 13-5. Joukkueen sisäistä pistepörssiä hallitsee yli 2 pistettä per peli iskeneet Pekka Kultanen ja Jaakko Siitonen. Muuta joukkueesta ei juurikaan tiedetä, vaikka ollaankin kohdattu vuosien mittaan useita kertoja.

Knights on viime otteluissa näyttänyt hyvää taistelutahtoa ja asennetta, ja jos vaan saadaan sama flow päälle niin IKHTYS:illä on vaikea saada pisteitä Påminnen hallista. Toisaalta, jos Knights lähtee vaisulla ja väärällä asenteella liikkeelle niin voi tulla vaikea peli. Viime peleissä varsinkin vanhempi kaarti Wilhelm Wainion, Janne Holopaisen ja Aki Korkiakoskin johdolla on ollut hyvällä pelipäällä ja ovatkin sisäisen pistepörssin kärjessä yhdessä Teemu-Petteri Tuovisen kanssa.

Knights- IKHTYS siis perjantaina 14.11.2014 klo 19.00 Påminne hallissa. Liput 5e/3e. Tervetuloa!

Knightsin alustava kokoonpano IKHTYS ottelussa:

Tuttuun tapaan Knightsin joukkueesta poissa ovat Oskar Grönman (polvi) ja William Johnsson (polvi), Anders Wentzel (polvi), Niklas Malm (nilkka) ja Matias Loskin (selkä). Muuten joukkue lähtee parhaalla kokoonpanolla IKHTYS:in kaatoon.

Fredrik Hollstén MV
Timo Ruokolainen MV
André Artzén
Jonas Weckström
Wilhelm Wainio
Janne Holopainen
Teemu Manninen
Sampsa Stigell
Emils Hartmanis
Teemu-Petteri Tuovinen
Henrik Himmelroos
Rony Axberg
Patrick Juntunen
Kevin Starck
Aki Korkiakoski
Rasmus Hellström
Ville Puotila
Tomi Åsten
Jani Laine

Christian Andersson, päävalmentaja
Pasi Lehtonen, valmentaja
Arthur Snellman, huoltaja

Vastaa

No Notify!