haluatkoritariksibanneri2

M1 “paikalliskamppailuun” Lohjalle

Meidän edustusjoukkue matkustaa tänään vieraspelimatkalle Lohjalle, jossa vastaan asettuu LoSB. Ottelu pelataan Tennarin palloiluhallissa ja se alkaa klo 18.30. Liput Lohjan Salibandyn Facebook-tapahtuman mukaan 6e/4e.

Rökäletappiosta sisuuntunut Lohjan Salibandy?

LoSB sai viime viikolla käkättimeen isän kädestä kun “pappajoukkue” SBS Kings kävi vierailulla ja murjoi taululle 6-14 lukemat. Tästä sisuuntuneina Lohjalta on varmasti vaikea saada pisteitä. Muutenkaan Lohja ei ole maailman helpoin paikka pelata vierasjoukkueelle. Kestomenestyjiin kuuluva lohjalaisryhmä kun kuitenkin on sekoitus kokemusta ja nuoruuden intoa ja onhan siellä muutama entinen ritarikin kun Sampsa Stigell ja Thomas Österman viilettävät viininpunaisissa paidoissa.

Edellinen sarjapeli: LoSB- SBS Kings 6-14 (1-4, 1-5, 4-5)

Rökäletappiosta sisuuntunut Knights?

Meidän ankaralla kädellä uudistettu joukkue on aloittanut kakkosdivarikauden kahdella aivan erilaisella esityksellä. Ensimmäisessä ottelussa oltiin vielä hyvin mukana, annettiin tasainen vastus SBS Kingsille mutta taivuttiin lopulta lukemin 5-4. Kauden ensimmäisessä kotiottelussa sen sijaan sattui kunnon pyllähdys ja kun vastassa oli niinkin hyvä joukkue kuin Kirkkonummi Rangers niin tulos oli sen mukainen. Maalihanat jäi ensimmäisen kerran Knights historian aikana avaamatta ja vierasjoukkue latoi taululle lopulta tylyt 0-7 lukemat. Neljällä maalilla kahteen peliin ei pitkälle yleensä pötkitä ja maalintekoa pitääkin parantaa merkittävästi jos pisteitä halutaan Lohjalta. Artzén ja Himmelroos ovat maaliverkkoja heiluttaneet ja toivon mukaan he jatkavat sitä myös tänään. Myös muulta joukkueelta odotetaan taas tasonnostoa.

Henrik Himmelroos on aloittanut kauden pirteästi. Samoja otteita toivotaan myös LoSB:ia vastaan. (Kuva: Jari Martiskainen)

Edellinen sarjapeli: FBC Raseborg- Rangers 0-7 (0-3, 0-2, 0-2)

Alustava kokoonpano LoSB ottelussa

Päivän ainoa poissaolo meidän normaalirosterista on polvivaivoista kärsivä Aki Korkiakoski, joka pelaamisen sijaan asettuu penkille valmentajan muodossa.

Timo Ruokolainen MV
Simon Wirén MV
Henrik Himmelroos
André Artzén
Jens Sundqvist
Matias Loskin
Rasmus Lagerström
Tero Martiskainen
Oskar Grönman
Roni Saarinen
Jarno Laukkanen
Toni Ehrnrooth
Rony Axberg
Jens Rosendal
Jesper Granö
Samuel Strebelle
Martin Rätsep
Johan Ström
Pertti Mehtälä
André Ingman

Niklas Malm, päävalmentaja
Aki Korkiakoski, valmentaja
Tatu Moisio, huoltaja
Arthur Snellman, huoltaja
Jan Malm, manageri

2016-10-14-losb

(Teksti: Knights media. Kuvat: Jari Martiskainen)

Vastaa