haluatkoritariksibanneri2

M1 SB Vantaan vieraaksi sunnuntaina

Meidän miesten edustusjoukkue matkaa sunnuntaina Vantaalle, jossa kakkosdivarin ottelussa vastaan asettuu paikallinen SB Vantaa. Ottelu pelataan Myyrmäen urheilutalolla alkaen klo 18.30. Liput SB Vantaan kotisivujen mukaan 5e.

Viime kaudella meidän lohkossa kolmanneksi yltänyt SB Vantaa on myös tällä kaudella yksi lohkon ennakkosuosikeista ja vaikka eletäänkin aivan kauden alkua niin sunnuntain ottelussa vastaan tulee varmasti huippuun viritetty kotijoukkue. Huhujen mukaan kesällä hyvin treenannut joukkue sai vielä haaviinsa meidän (Knights, ent. FBC Elit) kasvatin Chris Starckin, ja tämä onkin herran ensimmäinen ottelu ikinä omaa kasvattajaseuraansa vastaan. SB Vantaan ennakonkin mukaan Starck on odottanut juuri tätä ottelua siitä lähtien kun otteluohjelma julkaistiin, joten latausta ei varmasti puutu.

Pelaajia palaa rosteriin sopivasti

Meille sunnuntain kamppailu on peli siinä missä muutkin ja yhtä paljon pisteitä on pelissä kuin muissakin otteluissa, mutta koska kyse on kuitenkin kärkikamppailusta niin on hyvä että olemme saaneet sairastuvalta ja matkoilta porukkaa takaisin rosteriin. Viime viikon kauden avauksestahan meiltä puuttui viisikollinen pelaajia kun William Johnsson, Emils Hartmanis, Ville Puotila, Patrick Juntunen ja uusi ritari Simo Kettunen sairastelivat ja/tai olivat matkoilla. Ensinmainitut Johnsson ja Hartmanis olivatkin sitten jo mukana tiistain Cupin pelissä Grania vastaan, mutta nyt myös Puotila, Juntunen ja Kettunen täydentävät rosteria. Näin ollen lähdetään parhaalla joukkueella Vantaan kaatoon. 

Meidän alustava kokoonpano SB Vantaa ottelussa:

Kilis Kristians MV
Ruokolainen Timo MV
Artzén André
Granö Jesper
Grönman Oskar
Hartmanis Emils
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Johnsson William
Juntunen Patrick
Korkiakoski Aki
Kettunen Simo
Laukkanen Jarno
Loskin Matias
Malm Niklas
Manninen Teemu
Puotila Ville
Tuovinen Teemu-Petteri
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas

Malm Jan, päävalmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

Vastaa