haluatkoritariksibanneri2

M1 tiikerijahtiin perjantaina

Perjantaina on taas luvassa salibandyherkkua kun kakkosdivari jatkuu ja Knights M1 kohtaa vantaalaisen Tiikerit II- joukkueen Karjaan Sisu Arenalla alkaen klo 19.00.

Tiikerit II on aloittanut kauden hyvin, häviten kolmesta ottelusta ainoastaan yhden ja senkin lohkon yhtä ennakkosuosikkia, Kirkkonummi Rangersia vastaan murskalukemin 3-11. Nuoren joukkueen kausi kakkosdivarissa sai kuitenkin lentävän lähdön kun joukkue kaatoi heti ensimmäisessä ottelussa lohkon toisen ennakkosuosikin, SB Vantaa murskalukemin 5-1. Viime viikolla taas kaatui SBS Kings lukemin 5-2. Joukkue koostuu pitkälti Tiikereissä juniorivuosina pelanneista pelureista, ja pörssikärjessä viilettää Tuukka Pohjanlehto, joka on kolmessa ottelussa iskenyt tehot 3+2.

Knightsin kausi on myös alkanut hyvin. Joukkue on edennyt ennätyspitkälle Suomen Cupissa, ja viidennellä kierroksella vastaan asettuu liigajoukkue TPS vieraskentällä (Knights faniryhmä pyrkii järjestämään fanibussin). Kakkosdivarissa kolmesta ensimmäisestä ottelusta on haalittu yhteensä 5 pistettä joukkueen voitettua ensin HaHy ja sitten LoSB. Viides piste saatiin plakkariin viime viikolla Leppävaarassa kun pisteet jaettiin Matinkylän kanssa Ritarihallinnasta huolimatta. Matinkylä ottelun jälkeen fiilis joukkueessa oli kuin tappion jälkeen joten luultavasti perjantaina nähdään nälkäinen ritariryhmä, joka haluaa pitää pisteet Raaseporissa.

Ottelu pelataan siis Sisu Arenalla alkaen klo 19.00. Liput 5e/3e. Tervetuloa kannustamaan Knights voittoon!

Knightsin alustava kokoonpano Tiikerit II ottelussa:

Knightsin loukkaantumistilanne on edelleen sama, poissa William Johnsson, Oskar Grönman, Anders Wentzel sekä Niklas Malm. Knightsin rosterissa sattuu ja tapahtuu muutenkin ja harvemmin lähdetään parhaalla joukkueella otteluihin. Sunnuntaina sairastapauksien takia sivussa olleet André Artzén ja Teemu Manninen ovat jälleen mukana ja sehän sopii varsinkin kun sekä Janne Holopainen että Wilhelm Wainio ovat sivussa. Myös Timo Ruokolainen on työkiireiden takia sivussa. Ruokolaisen tuuraajana on ensimmäisen Knights pelinsä pelaava maalivahti Fredrik Hollstén, joka vielä viime kaudella torjui palloja Divarissa. Henrik Himmelroos ja Rony Axberg puolestaan ovat vielä kysymysmerkkejä flunssan takia.

Fredrik Hollstén
Simon Wirén
André Artzén
Jonas Weckström
Teemu Manninen
Sampsa Stigell
Matias Loskin
Emils Hartmanis
Teemu-Petteri Tuovinen
Henrik Himmelroos (?)
Rony Axberg (?)
Patrick Juntunen
Kevin Starck
Aki Korkiakoski
Rasmus Hellström
Ville Puotila
Tomi Åsten

Christian Andersson, päävalmentaja
Pasi Lehtonen, valmentaja
Arthur Snellman, huoltaja

Vastaa