haluatkoritariksibanneri2

M1 vahvistuu kahdella pelaajalla

M1:n rosteri täydentyy kahdella pelaajalla kun Ville Puustinen ja viime kaudella Saksassa pelannut Teemu Ahokas siirtyvät Raaseporiin hakemaan uusia haasteita. Molemmat pelaajat siirtyvät Knightsiin kakkosdivarijoukkue Matinkylästä, ovat harjoitelleet joukkueen kanssa pari viikkoa ja ovat edustuskelpoisia jo lauantain FLOB ottelussa. 

33-vuotta täyttänyt Puustinen on kokenut kakkosdivarijyyrä joka pelasi uransa alkuaikoina M-Teamissa. Tämän jälkeen hän piti 6 vuoden tauon salibandysta, ja on nyt palattuaan kentille edustanut Matinkylää viimeiset 5 kautta. Tällä kaudella Puustinen ei ole pelannut vielä yhtään ottelua kakkosdivarissa, joten näyttöhaluja varmasti löytyy.

22-vuotias Ahokas on Suomessa edustanut Savonlinnan Top Teamia (joka tuli Knightsille tutuksi viime kauden Divarikarsinnoissa) ja nyt viimeksi Knightsin tavoin kakkosdivarissa pelaavaa Matinkylää, mistä mies siis siirtyy Raaseporiin. Tällä kaudella Ahokas on pelannut Matinkylässä 3 kakkosdivaripeliä ja paukuttanut niissä tehot 3+5, ollen siirtohetkellä Matinkylän toiseksi paras pistemies. Viime kaudella Ahokas pelasi Saksan Bundesliigassa MFBC Leipzigin riveissä tehden runkosarjassa tehot 31+9. Leipzig sijoittui runkosarjassa kolmanneksi mutta joutui nöyrtymään VfL Red Hocks Kauferingille puolivälierissä otteluvoitoin 2-0.Teemu Ahokas (mustassa peliasussa) pelasi viime kaudella Saksan Bundesliigaa MFBC Leipzigin joukkueessa. (Kuva: MFBC Leipzig/ (c) Johannes Waschke)

FBC Raseborg Knights toivottaa uudet pelaajat tervetulleiksi seuraamme!

Vastaa