kausikorttibanneri_keltainen

M1 uusitulla kokoonpanolla SB Vantaan kaatoon

M1:n Vantaan kiertue jatkuu tänään lauantaina kun joukkue matkaa Myyrmäen Urheilutalolle kohtaamaan isäntäjoukkue SB Vantaan lohkon kärkikamppailussa. Ottelu alkaa klo 15.00. Liput SB Vantaan kotisivujen mukaan 5€, lapset alle 15v. ilmaiseksi.

Knights on tällä hetkellä flunssakierteessä sillä iso osa rosterista, valmennusta myöten, on joko ollut tai on tälläkin hetkellä flunssan kourissa. Tämän takia koko viikon treenit ja valmistautuminen päivän otteluun ovat olleet haasteellisia. Saamme kuitenkin täyden rosterin mukaan, tosin uusituilla ketjukoostumuksilla, joten hyvällä mielin lähdetään hakemaan voittoa kärkikamppailusta.  SB Vantaa puolestaan on oman ennakkonsakin mukaan hyvässä vireessä tällä hetkellä ja lähtee varmasti hyvällä jalalla haastamaan meitä päivän ottelussa.

Knights kokoonpano SB Vantaa ottelussa:

Todellakin joukkue on paininut flunssan kanssa nyt jo pari viikkoa ja suurin osa pelaajista onkin sen sairastanut. Tänään out-listalla ovat Anders Wentzel, Patrick Juntunen, Jonas Weckström ja Niklas Malm.

Hollsten Fredrik
Ruokolainen Timo
Artzén André
Axberg Rony
Grönman Oskar
Hartmanis Emils
Hellström Rasmus
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Johnsson William
Korkiakoski Aki
Laine Jani
Loskin Matias
Manninen Teemu
Puotila Ville
Starck Kevin
Stigell Sampsa
Tuovinen Teemu-Petteri
Wainio Wilhelm
Åsten Tomi

Andersson Christian, päävalmentaja
Lehtonen Pasi, valmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

Teille jotka ette jostain syystä pääse paikalle mutta haluatte seurata ottelua, voitte tehdä sen liiton virallisesta tulospalvelusta. Pyrimme myös livepäivityksiin meidän omalla Twitter tilillä.

Vastaa

No Notify!