haluatkoritariksibanneri2

M1 Vantaan kiertueelle

M1 aloittaa huomenna “Vantaan kiertueen” kun joukkue kohtaa viikon sisällä kaksi vantaalaisjoukkuetta. Huomenna lauantaina 31.1.2015 Tiikeri Areenalla vastaan asettuu Tiikerit II ja ensi viikon lauantaina Myyrmäen urheilutalolla on vuorossa kärkikamppailu SB Vantaata vastaan. Huominen peli Tiikereitä vastaan kuitenkin ensin. Ottelu alkaa klo 17.00.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa nuori Tiikerilauma härnäsi meitä pitkään ja johti ottelua parikin kertaa. Lopputulos kuitenkin lopulta 7-5 meille Aki Korkiakosken iskettyä hattutempun. Tiikereiden peli on kauden mittaan ollut kovin ailahtelevaa, ainakin tuloksien valossa, sillä välillä on pistetty kampoihin paremmillekkin joukkueille mutta toisinaan joukkue on ottanut takkiin suurinumeroisesti, esimerkkinä pari viikkoa sitten Rangersia vastaan kärsitty 13-3 tappio. Tällä hetkellä joukkue on sarjan keskikastissa mutta taistelee edelleen sarjapisteistä varmistaakseen sarjapaikkansa.
Knights sen sijaan on jatkanut voitosta voittoon ja johtaa tällä hetkellä sarjaa viidellä pisteellä, mutta alkukauden ottelun perusteella Tiikerit tulee antamaan hyvän vastuksen lauantaina.

Knights kokoonpano Tiikerit II ottelussa:

Pieni flunssa-aalto on iskenyt Knightsiin ja viikonlopun otteluun mennäänkin uusitulla pienemmällä rosterilla. Poissa on ainakin Aki Korkiakoski (nilkkavamma) ja sairauksien takia luultavasti myös Emils Hartmanis ja Teemu Manninen. Matias Loskin ja Patrick Juntunen ovat vielä toistaiseksi kysymysmerkkejä ja heidän pelaaminen selviää vasta huomenna. Sen sijaan pari viime ottelua huilannut Jani Laine tekee nyt paluun pelaavaan rosteriin.

Hollsten Fredrik MV
Timo Ruokolainen MV
Artzén André
Axberg Rony
Grönman Oskar
Hellström Rasmus
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Johnsson William
Juntunen Patrick (?)
Laine Jani
Loskin Matias (?)
Malm Niklas
Puotila Ville
Starck Kevin
Stigell Sampsa
Tuovinen Teemu-Petteri
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas
Åsten Tomi

 

Andersson Christian, päävalmentaja
Lehtonen Pasi, valmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

 

Vastaa