kausikorttibanneri_keltainen

M1 viimeinen kotiottelu lauantaina Family Day- tapahtumana

Meidän edustusjoukkueen kausi päättyy lauantaina 19.3.2016 kun Family Day:n päätapahtuman vieraaksi saapuu Blackbirds United. Divarikarsintapaikan viime kierroksella varmistaneelle Blackbirdsille annetaan kunnon harjoitusottelu vielä ennen tulevia karsintapelejä. Knights- Blackbirds alkaa klo 17.30.

Blackbirdsin viimeinen harjoitusottelu ennen karsintoja

Viime kaudella Divarista tippunut Blackbirds tulee varmasti ottamaan tämän viimeisen “merkityksettömän” ottelun tosissaan, sillä joukkueella on edessään Divarikarsinnat ja meidän kohtaaminen on sopiva harjoitusottelu juuri ennen karsintoja. Joukkue on pelannut melko tasaisen kauden ja suurempia torkahduksia ei ole nähty. Ainoat tappiotkin joukkue on kärsinyt lohkon kärkijoukkueita vastaan (SB Vantaa x2, Indians II). Joukkueen nimekkkäimmiksi pelaajiksi voidaan luetella Halosen veljekset Petri ja Pasi, joilta molemmilta löytyy vahva salibandyliigatausta.

Knights haluaa päättää kauden voittoon

yleis

Meillä ei ole muuta pelattavaa tässä ottelussa kuin meidän maine ja kunnia, mutta lähdemme tosissamme haastamaan keravalaispoppoon. Kausi on muutenkin mukavampi päättää voittoon, varsinkin kotikentällä. Pelaajista etenkin Matias Loskin ja Henrik Himmelroos  ovat olleet hurjassa pistevireessä kevätkaudella ja heiltä raaseporilaisyleisö odottaa paljon myös Blackbirdsia vastaan. Tehokaksikko Janne Holopainen- Wilhelm Wainio ovat sen sijaan nakuttaneet pisteitä tasaiseen tahtiin läpi kauden joten luvassa on varmasti hyvä show myös heidän osaltaan.

Knights Family Day – 2000-luvulla syntyneiden debyytti?

familyday

Kuten kaikki tietää niin aika rientää. Sitä se tekee myös Raaseporissa ja Knightsissa. Tällä viikolla edustuksen treeneissä on nähty muutama vuonna 2000 syntynyt pelaaja ja on myös mahdollista että joku heistä tekee kakkosdivaridebyytin lauantaina Blackbirdsia vastaan, mikä tarkoittaisi sitä että näkisimme ensimmäisen 2000-luvulla syntyneen pelaajan meidän edustusjoukkueen rosterissa. Toisin sanoen, tulevaisuus on (mahdollisesti) täällä jo lauantaina kun juhlimme Family Day:ta. Kannattaa siis tulla paikan päälle jo pelkästään tämän takia.

Perhelipulla koko perhe edullisesti peliin ja myöhemmin syömään

kwBlackbirds otteluun on myynnissä edullisia perhelippuja, joilla koko perhe (perheen vanhemmat ja kaikki lapset) pääsevät otteluun yhdellä ja samalla lipulla. Perhelipulla saa lisäksi 10% alennuksen Ravintola KW:n a’la carte listalta (tarjous voimassa arkipäivisin maanantaista torstaihin). Perhelipun hinta on vain 10€, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla paikalle tutustumaan kaupungin vauhdikkaimpaan palloilulajiin. Perhelippuja voi ostaa Family Day:n aikana Knights ständiltä, lipunmyynnistä ennen ottelua tai varata etukäteen niklas@fbcraseborg.fi tai 044-2869543.

Katsomoon keltaista väriä ja ääntä

Knights toivoo että mahdollisimman moni katsoja, juniori, aikuisjäsen ja seuratyöntekijä pukeutuu keltaiseen ja ottaa mukaansa Knights liput ja kaulaliinat ja jotain millä lähtee ääntä. Vaikka Divarikarsintapaikkaa ei tullutkaan tällä kaudella niin kannustetaan meidän edustusjoukkue kuitenkin vielä yhteen voittoon tällä kaudella. Mallia voi ottaa viime kauden Top Team ottelusta:

FBC Raseborg- Blackbirds ottelun liput:

Normilippu: 6e/4e.

Perhelippu: 10e (sisäänpääsy perheen vanhemmille ja perheen kaikille lapsille+ 10% alennus Ravintola KW:n a’la carte listalta maanantaista torstaihin)

Knights junnut ilmaiseksi. Kausikortilla vapaa pääsy. Kausikorttilaisten perhelippu 6e.

Perhelippuja voi ostaa Family Day:n aikana Knights ständiltä, lipunmyynnistä ennen ottelua tai varata etukäteen niklas@fbcraseborg.fi tai 044-2869543.

Vastaa