haluatkoritariksibanneri2

M2 tulessa Ruskeasuolla

Meidän miesten kakkosjoukkue eli tuttavallisemmin M2, on tänään lauantaina tulessa Ruskeasuolla pelattavassa 4. divisioonan turnauksessa. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettuu sarjassa kakkosena majaileva LepSu klo 10 ja toisessa neljännellä sijalla oleva SK Jyräys.

Taistelu sarjapaikasta kiihtyy

M2:en kausi ei ole ihan mennyt niin kuin oli toivottu. Viime kaudella joukkue jyräsi tieltään kaikki vastustajat 5. divisioonassa mutta tällä kaudella meno on ollut nihkeää. Kaudesta on jäljellä tämänpäiväiset ottelut mukaanlukien kuusi ottelua ja M2 on sarjassa kahdeksantena eli karsintapaikalla. Jäljellä olevista otteluista tulisi todennäköisesti harjata kotiin ainakin puolet jotta sarjapaikka säilyisi ilman karsintoja. 

Tänään vastassa olevista joukkeuista LepSu on selvästi kovempi joukkue jossa pelaa monta kokenutta konkari ja on siellä jopa yksi maailmanmestari, Jouni Vehkaoja. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa LepSu oli parempi maalein 13-4. Tämä ottelu on meidän jätkille tällä hetkellä todennäköisesti enemmänkin lämmittely päivän toista ottelua varten. Toisessa ottelussa vastaan tulee siis SK Jyräys joka voitti ensimmäisen kohtaamisen 8-4. Tämä ottelu on ennakkoon katseltuna se ottelu johon sitä ruutia kannattaa säästää ja josta sen voiton nyt voi helpommin saada niitä helposti voi saada.

Tärkeintä tänään olisi kuitenkin se että tulisi voitto tai miksi ei kaksikin. Se voitetaanko LepSu vai Jyräys niin sillä ei ole merkitystä kunhan se vähintään kaksi pistettä tulisi mukaan kotimatkalle. Se vähentäisi hiukan sitä pakkovoittamisen painetta loppukauden otteluihin.

M2 pääsee tänään melkein parhaalla kokoonpanolla iskemään ja parin viime viikon harjoituksista loukkaantumisen takia poissa ollut ykkösmaalivahti Kimmo Vainiokin on pelaavassa kokoonpanossa tänään.

M2 tänään:

3 Marko Vihlman (C)
21 Niklas Mollgren
22 Peetro Aittola
23 Juha Huhtala
25 Mika Tuovinen
27 Karri Savolainen
62 Jere Alasimi (MV)
65 Kimmo Vainio (MV)
69 Martin Rätsep
80 Pekka Erjala
88 Jesse Mäntynen
91 Jesper Granö
95 Ville Piironen
99 Jani Paavola
xx Aleksi Saarinen

 

Vastaa