haluatkoritariksibanneri2

M2 valmennus kaudella 2015-16

Knightsien M2-joukkueen valmentajakuviot varmistuivat. Päävalmentajaksi palaa muutaman vuoden tauon jälkeen pitkän linjan salibandyvaikuttaja ja ritareiden perustajajäseniin kuuluva Bengt Dahlgren. Apuvalmentajana jatkaa jo viime kaudellakin joukkueen valmennuksessa mukana ollut Marcus Julin, joukkueenjohdosta vastaa Marko Vihlman.
Joukkueen tavoite tulevalle kaudelle on selvä, nousu 3-divisioonaan ja näin tukea miesten edustusjoukkuetta leventämällä pelaajapohjaa. Tavoite tulee olemaan kova, mutta kovalla työllä ja oikealla asenteella se on täysin saavutettavissa. Joukkueen try-outit ovat jo alkaneet yhdessä miesten edustusjoukkueen kanssa ja kesätreenejä tullaan muutenkin yhdistämään, kertoo joukkueenjohtajana toimiva Vihlman:
 
– Muutos aikaisempaan tehdään jotta tulevaisuudessa edustusjoukkueeseen löytyy valmiimpia pelaajia omista kasvateista ja että saamme seudun salibandyn perustasoa nostettua ja sen pohjaa levennettyä.
 
Joukkueen valmentajaksi ryhtyvä Dahlgren kertoi haasteesta näin:
 
– Joukkue osoitti jo kevään karsinnassa olevansa motivoitunut ja omaavan hyvän hengen, alkukaudella välillä näkynyt huono asenne oli kadonnut. Tottakai tavoite on kova mutta ei mahdoton ja mikäli joukkue hitsaantuu yhteen jo alkukaudesta, voidaan odottaa hyviä tuloksia.
 
Kaikilla joukkueen toimihenkilöillä on vahva tausta Ritariyhteisössä ja sitä edeltäneissä yhdistyksissä.

 

 

Vastaa