haluatkoritariksibanneri2

M35 varmisti paikan Haastajalopputurnauksessa

M35 eli tuttavallisemmin Ruosteiset Ritarit lähti kotiturnaukseen lohkon piikkipaikalta. Tappioitta kautta eteenpäin tarponeet Ritarit tiesivät pelin hengen, voitoilla lopputurnaukseen. Joukkueessa oli muutamia poissaoloja syystä jos toisestakin, mutta niinpä taitaa hiihtolomalla ja influenssan ollessa pahimmillaan olla kaikilla joukkueilla, joten ei mennä sen taakse piiloon.

ECC nurin maalein 3-7

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli ECC, jonka kanssa edellinen taisto oli tiukkaa mutta päättyi Ritarien 7-5 voittoon. Lohkon 3. sijalla oli ECC vielä kiinni lopputurnauspaikassa. Ritareilla pelissä debytoi uutena pelaajan Peter Björklöf, jolle päivän pelit taisivat olla ensimmäiset sarjapelit ikinä. Pelistä oli aistittavissa pieni puristus ja se olikin 1. erän jälkeen tasatilanteessa 1-1. Toiseen erään Ritarit ratsastivat ratsut ruokittuina ja veivät sen nimiinsä 3-0, epäonnistuneesta rangaistuslaukauksesta huolimatta. Kolmas erä alkoikin sitten kummallisella jäähyllä Ritareille kun vain 6 sekuntia oli pelattu, mutta siinäpä kävi töpselit ECC:lle ja Huhtalan Juha karkasi maalintekoon. Erä päättyi Ritareille 3-2 ja koko ottelu lukemin 3-7.

Loiske pelkkä suupala

Yksi peli välissä ja vastaan asettui lohkon jumbo Loiske ja niinkuin aina on altavastaajat vaikeita vastustajia. Toiseen sarjapeliin debytoi uusvanha Ritari Juha Piippo, joka soitettiin mukaan kun M3 joukkue tarvitsi Espoossa apuja ja sinne muutama Ruosteinen Ritari ratsuillaan riensi.

Ensimmäinen erä Ritareiden hallintaa mutta maaleja taululle vain kaksi, vastustaja sai vielä erän loppuun rangaistuslaukauksen joka kuitenkin meni ohi joten lukemat olivat 2-0 1. erän jälkeen. Toinen erä alkoi alivoimalla ja ei mennyt kuin 13 sekuntia kun vastustaja avasi maalitilinsä 2-1. Sen jälkeen loppu onkin sitä kuuluisaa historiaa, vastustajan maaliverkko pullisteli kun taas toisessa päässä Marko “Lohensurma” Paavola piti maalinsa tyhjänä ja lopputulos 9-1 + ainakin 10 tolppa tai ylärimalaukausta mutta lähellä ei ole mukana. Mainittakoon pelistä vielä silmiä hivelevä kuvio kun Piippo tarjoili maalin takaa Kiril “Kipa” Häyriselle namun, jonka hän sivalsi aivan putken alle. Ja vielä debytanteille Piippo ja Björklöf 2 maalia mieheen, että sellaista.

Päivän saldona neljä pongoa ja lopputurnauslippu! Sellaista sai todistaa varsin runsaslukuinen yleisö, joka oli nauttimassa viihteestä.

Juha Piipon rangaistuslaukaus Loiske-pelistä:

[av_video src=’http://knights.fi/wp-content/uploads/2016/02/IMG_3659.mp4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ av_uid=’av-2kpw5w’]

Comments (1)

  1. Petri Alasimi

    Juha söi kentän laidalla ranskalaisia kun kävin sanomassa että olis Pelaajalle tarve.. 🙂 Siitä se sitten lähti !! Lisenssi maksuun puoli tuntia ennen peliä.

Vastaa