haluatkoritariksibanneri2

Matka jatkuu Myllypuroon

M1 matkustaa tänään Myllypuroon toistamiseen viikon sisään. Tällä kertaa vastaan asettuu HYUS Helsingistä. Voitolla voimme varmistaa lohkovoiton joten tulkaahan paikalle tai seuratkaa ottelua meidän Twitter tililtä tai liiton sivuilta. Ottelu alkaa klo 19.30.

Meillä on vielä 4 ottelua (HYUS, Indians II, Rangers, SBS Kings) jäljellä tämän kauden kakkosdivarissa ja koska sarjajohto on tällä hetkellä 7 pistettä niin voittamalla yhden näistä varmistamme lohkovoiton. Lohkovoitto on siis panoksena jo tänään, joten sitä lähdemme tavoittelemaan. Helppoa se ei missään nimessä tule olemaan sillä HYUS osoitti jo kauden ensimmäisessä kohtaamisessa että joukkue on iskukykyinen. Silloin karkasimme toisessa erässä jo 5-1 johtoon mutta niin vaan HYUS teki sen mitä moni muu joukkue ei tällä kaudella ole onnistunut tekemään, eli voitti meitä vastaan kolmannen erän, ja vielä selvin lukemin 1-3. Peli päättyi kuitenkin lopulta meidän 6-4 voittoon. Tänään HYUS siis kotikentällä ja heillä taas panoksena sarjapaikan varmistaminen, joten mielenkiintoinen ottelu varmasti tulossa.

Knights kokoonpano HYUS ottelussa:

Tänään meidän out listalla Tomi Åsten, Jani Laine (joka palaa kentille mahdollisesti jo ensi viikolla), Teemu Tuovinen sekä Niklas Malm. Tänään paluun kentille tekee nuori puolustaja Patrick Juntunen, joka on ollut sivussa muutaman ottelun.

Faijan paluu. Patrick Juntunen taas pelillä. (Kuva: Patric Westerlund)

Hollsten Fredrik MV
Ruokolainen Timo MV
Artzén André
Axberg Rony
Grönman Oskar
Hartmanis Emils
Hellström Rasmus
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Johnsson William
Juntunen Patrick
Korkiakoski Aki
Loskin Matias
Manninen Teemu
Puotila Ville
Starck Kevin
Stigell Sampsa
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas

Andersson Christian, päävalmentaja
Lehtonen Pasi, valmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

Vastaa