haluatkoritariksibanneri2

Miesten edustusjoukkueen taustajoukkoihin muutoksia

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jw4zvf40′ admin_preview_bg=”]
Meidän miesten edustusjoukkueen kausi päättyi huhtikuussa pettymykseen ja putoamiseen 2B-divisioonaan. Kauden päätteeksi päävalmentaja Christian Andersson ilmoitti, ettei hän jatka joukkueen peräsimessä. Seura kiittää Chrisseä hänen tekemästään työstä ja toivottaa hänelle hyvää jatkoa.

Seuran hallinto on sen jälkeen puinut sekä valmentaja-asiaa että putoamiseen johtaneita syitä. Näiden keskustelujen ja tehtyjen selvitysten perusteella seura päätyi uudistamaan joukkueen organisaatiota ja toimintatapoja.

Muutoksia taustajoukoissa

Monivuotisesta kapteenista Aki Korkiakoskesta pelaajakoordinaattori.

Uusina henkilöinä joukkueen taustoihin liittyvät Isto Vilkman ja Aki Korkiakoski. Vilkman ottaa vastuulleen joukkueenjohtajan tehtävät ja joukkueen kapteenina useamman vuoden toimineen Korkiakosken vastuulle tulee pelaajakoordinointi. Korkiakoski vastaa myös toistaiseksi joukkueen valmentamisesta. Työ on jo aloitettu mutta ensi kauden joukkue on vielä vaiheessa, Korkiakoski kertoo.

“Nyt ollaan siinä vaiheessa että pelaajia on kartoitettu ja tarkoituksena on kesäkuun aikana saada joukkueen runko valmiiksi. Lopullisen joukkueen kanssa sovitaan raamit, millä toiminta saadaan rakennettua vahvalle pohjalle. Oma näkemys on se että lähdetään rakentamaan urheilullista ja onnellista ympäristöä.”

Aiemmin joukkueen managerina toiminut Jan Malm siirtyy seuran varainhankinnasta vastaavaksi. Näin seura haluaa vahvistaa myös muiden joukkueiden varainhankintaa. Lisää taustahenkilöitä ja tietoja tulevan kauden joukkueesta julkaistaan lähitulevaisuudessa.

Lisätietoja seuran puheenjohtaja Marko Vihlmanilta 040-540 6929
[/av_textblock]

Vastaa