haluatkoritariksibanneri2

Muutoksia edustusjoukkueen kokoonpanoon – Grönman Sveitsiin

Kauden kynnyksellä edustusjoukkueen kokoonpano on kokenut muutoksia. Aiemmin julkaistuista tiedoista poiketen Oskar Grönman, Samuel Strebelle ja René Nyberg eivät pelaa Knightsissa tällä kaudella.

Grönman käyttää sopimuksessa olleen option ja siirtyy Sveitsiin, Strebelle on muuttanut Tampereelle eikä hänellä ole mahdollisuutta jatkaa Knightsissa ja Nybergin sopimus on purettu yhteisymmärryksessä Nybergin omasta aloitteesta. Haluamme kiittää Strebelleä menneistä kausista ja toivotamme onnea tuleviin koitoksiin. Myös Nybergille kiitos kesäkaudesta ja onnea tuleviin peleihin.

Edellä mainittujen lisäksi Valtteri Lång astuu syyskuussa takaisin armeijan harmaisiin (tai vihreisiin) ja on todennäköisesti pienemmällä panoksella mukana joukkueen toiminnassa.

Sen sijaan uusi jatkosopimus on tehty Jarno Laukkasen kanssa.

Oskar Grönman Sveitsiin


Grönmanin uusi osoite on Luzern Unihockey Sveitsin keskiosassa. Joukkue pelaa 1.divisioonassa eli Sveitsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla NLA:n ja NLB:n jälkeen. Pyysimme Grönikseltä muutama kommentin lähtöön liittyen.

Knights: Mikä saa miehen lähtemään Sveitsiin? Vad får mannen att åka till Schweiz?

Oskar Grönman: Lähden sinne koska pidän uusista haasteista ja se on jännittävää. Helsingin kakkosdivarihallit ovat tulleet vähän liian tutuiksi. Uskon että voin kehittyä siellä pelaajana ja miksei jopa ottaa askel korkeammille tasoille? Seura on ns. ”rebuild” vaiheessa ja tulen saamaan paljon vastuusta koska olen kuitenkin yksi joukkueen kokeneimmista pelaajista. Uskon että tämä voi olla myös hyvä näyteikkuna tuleville kausille.
——–
Jag åker dit för att jag tycker att det är spännande med nya utmaningar. Division 2 hallarna i Helsingfors har blivit alltför bekanta. Jag tror att jag kan utvecklas som spelare och varför inte ta steget upp till högre nivåer? Föreningen är lite i en ”rebuild” mode och jag kommer att få en stor roll eftersom jag ändå kommer att höra till de mer rutinerade spelarna i laget. Tror att det kan vara ett bra skyltfönster för kommande säsonger också.

K: Mitä aiot tehdä pelaamisen ohella ja milloin on tarkoitus lähteä? Vad kommer du att göra förutom spela innebandy och när blir det flytt?

OG: Aluksi tulen tekemään varastotöitä pelaamisen ohella ja sitten aion tietysti muutenkin katsoa mitä Sveitsillä on tarjottavaa. Muutan elokuun lopussa. Tämä ei ehkä ole optimaalisin aika muuttaa mutta kuten sanoin aikaisemmin, pidän haasteista. Päätös lähteä oli vaikea tehdä varsinkin sen takia että en nyt saa pelata parhaiden ystävieni Wilin, Kevinin  ja Cittan (toim.huom. Christian Jäntti) kanssa, mutta me olemme vielä nuoria joten uskon että tulemme vielä joskus pelaamaan yhdessä.
Lisättäköön vielä että kävimme Luzernin kanssa keskusteluja jo viime vuoden elokuussa, mutta päätin jäädä Knightsiin koska silloin meillä ei ollut yhtä laaja rosteri. Nyt tuntuu hyvältä jättää Knights turvallisiin käsiin. 

——–
Till en början kommer jag att jobba på ett lager vid sidan om spelandet och annars också se mig omkring vad Schweiz har att erbjuda. Jag flyttar dit i slutet på augusti. Inte det mest optimala läget att flytta, men jag gillar utmaningar. Beslutet att flytta var svårt framförallt eftersom jag nu inte kommer att få spela med mina bästa kompisar Wili, Kevin och Citta (red.anm. Christian Jäntti) men vi är alla unga så jag tror vi ännu kommer få chansen att spela ihop.
Kan tillägga att jag pratade med Luzern redan förra året i augusti, men beslöt att stanna eftersom Knights inte hade samma bredd i truppen som nu. Det känns bra att lämna Knights i trygga händer.

K: Kiitos Oskar ja onnea tuleviin peleihin! Tack Oskar och lycka till med de kommande matcherna!

FBC RASEBORG KNIGHTS M1 KAUDELLA 2020-2021

Julkaistut sopimukset 23.8.2020 mennessä. Suluissa viime kauden joukkue jos muu kuin Knights M1.

Pelaajat

Ahlfors Niklas
Björklund Tobias (RF Crew, 3.div)
Henriksson Tomi
Johnsson William (SB Vantaa, 1.div)
Juntunen Patrick (FBC Turku II, 2.div)
Jäntti Christian
Kihlstedt Ben
Korkiakoski Aki
Lahti Tom
Laukkanen Jarno
Lång Santeri
Lång Valtteri (?)
Manninen Teemu (LoSB, 2.div A-taso)
Mehtälä Pertti
Mettovaara Tomi
Ruokolainen Timo
Saarinen Roni
Starck Kevin (Tikkurilan Tiikerit, Salibandyliiga)
Ström Johan
Vikman Magnus
Wirén Simon

Joukkueenjohto

Korkiakoski Aki, pelaajavalmentaja
Metsola Hannu, valmentaja
Vilkman Isto, joukkueenjohtaja
Moisio Tatu, huoltaja
Henriksson Hannu, huoltaja

 

Teksti: Knights Media
Kuvat: Västra Nyland/ Thomas Sundström

Vastaa