haluatkoritariksibanneri2

O2-Jyväskylä tänään vastassa Suomen Cupissa

Meidän edustusjoukkue jatkaa tänään Suomen Cup-taivaltaan kohtaamalla Påminnessa O2-Jyväskylän. Ottelu alkaa klo 17.00. Liput 6€/4€. Knights junnut vapaa pääsy, samoin kausikortin haltijat.

O2-Jyväskylä – kestomenestyjä Sisä-Suomen lohkosta

Paljon parempaa vastustajaa ei Knights tällä kierroksella voinut saada, kun vastaan asettuu viisi kautta peräkkäin Divarikarsinnoissa ollut O2-Jyväskylä. Kakkosdivarikausi on tälläkin kaudella lähtenyt hyvin liikkeelle ja joukkue on puhtaalla pelillä (4 voittoa) Sisä-Suomen kakkosdivarin lohkokakkonen. Ykkösketjun Joni Lempinen (9+5 pistettä) ja Vesa Hytönen (7+4 pistettä) ovat joukkueen tehomiehet ja ovat varmasti isossa roolissa myös tänään.

Meillä sen sijaan on ollut ainakin tuloksellisesti vaikeampi alkukausi ja neljän kakkosdivaripelin jälkeen pistetili näyttää edelleen nollaa. Tänään ei kuitenkaan pisteistä taistella vaan jatkopaikasta Suomen Cupissa ja tässä onkin illan ottelun suola: on mielenkiintoista nähdä minkälainen ero on Suomen eri kakkosdivarilohkojen välillä kun Sisä-Suomen lohkon kärki kohtaa Etelä-Suomen lohkon häntäpään.

Alustava kokoonpano O2-Jyväskylä ottelussa

M1 saa tänään kasaan 16 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Muutama M1:n rinkiin kuuluva juniori joutuu käymään pelaamassa A-poikien pelit Lohjalla, jotka pelataan iltapäivällä. Perjantain pelin nilkkavamman takia huilannut Aki Korkiakoski on tänään rosterissa.

2016-10-23-o2-jkl

Teksti: Knights media. Kuvat: Jari Martiskainen.

Vastaa