haluatkoritariksibanneri2

Pari paluumuuttajaa ja yksi uusi tuttavuus

Jos viime viikolla julkaistu uutinen oli yksi toivotuimmista niin ei tämäkään siitä kauas jää. Seuraavana esittelyvuorossa nimittäin yksi uusi tuttavuus sekä kaksi paluumuuttajaa, joista toinen palaa kotiin pitkän poissaolon jälkeen. Kyseessä puolustajat Ville Puotila, Emils Hartmanis sekä Karjaan oma poika Tomi Åsten.

Ville Puotila, Emils Hartmanis ja Tomi Åsten pelaavat tulevan kauden Raaseporissa. (Kuva: FBC Raseborg Knights)

Viime kaudella pienellä puolustajarosterilla kauteen lähtenyt Knights joutui loukkaantumisten ja pelaajasiirtojen takia pelaamaan loppukauden kahdella pakkiparilla ja se kävi pelaajille melko raskaaksi. Tällä kaudella tähän haetaankin helpotusta kun puolustukseen on saatu värvättyä kolme uutta kaveria. Niistä ensimmäinen on vuonna -81 syntynyt Ville Puotila, joka siirtyy Knightsiin joukkueen viime kauden lohkovastustaja M-Team II:sta. Ville on viime kaudet pelannut 2-divisioonaa juuri M-Team II:ssa mutta hänellä on kokemusta myös Divarista. Otteluita divarissa (HaU, Koovee, Pirkat, M-Team) on kuuden kauden aikana kertynyt yhteensä 87 kappaletta ja pisteitä 21 (5+16).

Viime kaudella alkukauden Knightsissa pelannut A-juniori-ikäinen Emils Hartmanis palaa Raaseporiin. Alunperin Emilsin oli tarkoitus pelata koko viime kausi Knightsissa, poislukien joulukuu jolloin hän kävi koulua Latviassa, mutta inhimillisen erehdyksen takia siirto takaisin Suomen sarjoihin ei onnistunut. Näin ollen hän pelasi loppukauden Latviassa ja olikin keväällä mukana voittamassa A-poikien Latvian mestaruuden. Emilsin kehityskäyrä osoitti jo viime kauden alussa suoraan ylöspäin ja jos kehitys jatkuu samanlaisena tulee hän tällä kaudella olemaan paljon isommassa roolissa kuin viime kaudella jolloin peliaikaa ei vielä kovin paljoa tullut.

Karjaan oma poika Tomi Åsten palaa keltamustiin väreihin monen vuoden tauon jälkeen. Paljon on sinä aikana ehtinyt tapahtua. FBC Elit on nykyään FBC Raseborg Knights, joukkue on vakiinnuttanut paikkansa 2-divarissa ja käynyt Divarikarsinnoissa, kun taas Tomi on pelannut divaria ja oli myös mukana M-Teamissa kun joukkue nousi muutama vuosi sitten Salibandyliigaan. Nyt hän siis palaa kasvattajaseuraansa ja kuten aina, Tomi tulee periksiantamattomuutensa ja nopeutensa ansiosta olemaan tärkeä pelaaja omalle joukkueelle ja vastaavasti todella ärsyttävä vastustajille.

M1 toivottaa kaikki kolme pelaajaa sydämellisesti tervetulleiksi joukkueeseen!

Lisää pelaajaesittelyitä taas ensi viikolla joten muista poiketa sivuillamme säännöllisesti. Uusimmat uutiset saat seuraamalla meitä Facebookissa ja Twitterissä. Meidän kuvia löydät Instagramista ja videoita YouTubesta.

FBC Raseborgin tähän asti julkaistut sopimukset kaudella 2014-2015 (suluissa viime kauden seura):

Aki Korkiakoski
Niklas Malm
Matias Loskin
Rasmus Hellström
André Artzén
Henrik Himmelroos
Patrick Juntunen (EIF/ Knights A-juniorit)
Kevin Starck
William Johnsson
Timo Ruokolainen
Teemu Tuovinen
Janne Holopainen
Wilhelm Wainio
Ville Puotila (M-Team II, 2.divisioona)
Emils Hartmanis (syksy: Knights, kevät: Talsi/Triobet, Lativa)
Tomi Åsten (M-Team II, 2.divisioona)

Vastaa