haluatkoritariksibanneri2

Perjantaina vastassa Kosken Dynamo

Salibandyn Suomen Cup jatkuu perjantaina 17.10.2014 kun Knights kohtaa Kosken Dynamon cupin neljännellä kierroksella Sisu Arenalla. Ottelu alkaa klo 19.30. Ottelun voittaja jatkaa viidennelle kierrokselle, jolloin myös Salibandyliigajoukkueet aloittavat oman cup-urakkansa.

Kosken Dynamo pelaa Knightsin tavoin kakkosdivaria, tosin kaakkois-Suomen lohkossa. Kahden pelatun kierroksen jälkeen joukkue majailee tällä hetkellä  (16.10.2014) lohkossaan toiseksi viimeisenä hävittyään kauden molemmat kakkosdivariottelunsa. Hämeenkoskelaisryhmällä on tosin ollut vaikea alkukausi kun vastassa on ollut kestomenestyjä Top Team sekä viime kaudella divarikarsintoihin asti yltänyt PoNoVo. Vaikka Dynamo onkin lohkon häntäpäässä niin joukkue on hyvin edustettuna lohkon maalipörssissä Jussi Toitturin muodossa. Toitturi teki pelaamassaan yhdessä ottelussa juuri PoNoVo:a vastaan 5 maalia ja tällä maalimäärällä irtoaa lohkon maalipörssin jaettu toinen sija.
Jos on kausi alkanut huonosti kakkosdivarissa niin Suomen Cupissa tilanne on päinvastoin. Joukkue aloitti urakkansa Cupin toiselta kierrokselta ja siinä lohkon kakkossija turvasi paikan kolmannelle kierrokselle, jossa Dynamo kävi lopulta voittamassa meidän ”paikallisvastustaja” HaHy:n Hangossa lukemin 3-7. Hangossa pelatussa ottelussa joukkue oli kovasti ykkösketjunsa varassa, jossa varsinkin kaksikko Henri Nummela (1+3) ja Eero Tervala (2+1) olivat hyvällä pelipäällä.

Knights sen sijaan aloitti Cup urakan heti ensimmäiseltä kierrokselta ja syyskuun kahden päivän turnauksessa joukkue nappasi tarvittavat kolme voittoa (HD IBK 12-0, Ä-J 6-3, HIFK A-juniorit 12-2) ja hävisi merkityksettömän viimeisen ottelun Greasersia vastaan 7-4. Toisella kierroksella vastassa oli kolme muuta kakkosdivarijoukkuetta mutta joukkue voitti ne kaikki (SCH 7-0, KorsKa 3-2 ja Valtti 5-3). Kolmannella kierroksella vastaan asettui HIFK:n edustusjoukkue, jota vastaan joukkue hävisi harjoitusottelun kauden alussa. Knightsin otteluun latautuminen oli lähes täydellistä ja ensimmäisen erän puolivälissä taululla loistivatkin jo 0-5 numerot Knightsille. Loppujen lopuksi Knights voitti ottelun 7-11 Wilhelm Wainion iskettyä hurjat 2+6 tehot. Näin paikka neljänneltä kierrokselta oli selvä.

Kannattaa seurata heitä: Jo edellä mainitut pelaajat ja aina yhtä viihdyttävä taikuri Teemu Manninen sekä hurjassa maalivireesä oleva Teemu-Petteri Tuovinen, joka on iskenyt kolmessa edellisessä ottelussa yhteensä 8 maalia.

Knights- Kosken Dynamo siis perjantaina 17.10.2014 Sisu Arenalla Karjaalla. Ottelu alkaa 19.30. Liput 6e/4e. Kausikortin haltijat tietysti ilmaiseksi sisään. Kausikortteja on vielä myynnissä alennettuun hintaan tämän ottelun lippuluukulla. Hinta 30e/25e.

Knightsin alustava kokoonpano Kosken Dynamoa vastaan:

Knightsin loukkaantumistilanne on edelleen sama, poissa William Johnsson, Oskar Grönman, Anders Wentzel sekä Niklas Malm. Tomi Åstenin tilanne on vielä auki.

Timo Ruokolainen
Simon Wirén
Janne Holopainen
Jonas Weckström
Wilhelm Waino
Sampsa Stigell
Matias Loskin
Emils Hartmanis
André Artzén
Teemu-Petteri Tuovinen
Henrik Himmelroos
Rony Axberg
Patrick Juntunen
Kevin Starck
Aki Korkiakoski
Rasmus Hellström
Teemu Manninen
Ville Puotila
Tomi Åsten (?)

Christian Andersson, päävalmentaja
Pasi Lehtonen, valmentaja
Arthur Snellman, huoltaja

Vastaa