haluatkoritariksibanneri2

Pistelingot jatkavat Knightsissa

Luultavasti M1:n pelaajaesittelyiden kaivatuin tieto tulee tässä: Viime kaudeksi Knightsiin siirtyneet ja yhteensä yli 80 pistettä mättäneet Wilhelm Wainio ja Janne Holopainen jatkavat keltamustissa väreissä vielä tulevan kauden. Sopimukset allekirjoitettiin jo alkukesästä ja molemmat pelurit ovat harjoitelleet joukkueen kanssa koko kesän.

Viime kauden Knightsin sisäisen pistepörssin kakkosen, 82-syntyneen Janne Holopaisen jatko Knightsissa on todella hyvä uutinen varsinkin Knightsin hyökkäyspeliä ajatellen. Yhteensä 38 pistettä kakkosdivarissa ja Divarikarsinnoissa iskenyt Holopainen olisi varmasti kelvannut muillekkin seuroille mutta hän valitsi Knightsin ja tulee varmasti jälleen olemaan vahva ehdokas ykkösketjun vasemmaksi laidaksi.


Viime kauden sisäisen pistepörssin kakkonen, Janne Holopainen, jatkaa Knightsissa. (Kuva: Patric Westerlund)

Wilhelm Wainio ei esittelyjä juuri kaipaa, tilastot puhukoot puolestaan: viime kaudella 19 kakkosdivaripeliä ja 4 Divarikarsintapeliä joissa yhteensä 44 pistettä (21+23), mikä oikeutti joukkueen sisäisen pistepörssin voittoon. Viime kaudeksi ÅIF:stä Knightsiin siirtynyt hyökkääjä teki pisteiden lisäksi muutenkin hyvän vaikutuksen raaseporilaisyleisöön pallollisella taidollaan ja rauhallisuudellaan, ja oli myös tämän vuoksi yksi Knightsin suosituimmista pelaajista.


Yleisön suosikki Wilhelm Wainio jallittaa Knightsin vastustajia myös ensi kaudella. (Kuva: Patric Westerlund)

 

FBC Raseborgin tähän asti julkaistut sopimukset kaudella 2014-2015 (suluissa viime kauden seura):

Aki Korkiakoski
Niklas Malm
Matias Loskin
Rasmus Hellström
André Artzén
Henrik Himmelroos
Patrick Juntunen (EIF/ Knights A-juniorit)
Kevin Starck
William Johnsson
Timo Ruokolainen
Teemu Tuovinen
Janne Holopainen
Wilhelm Wainio

Vastaa