haluatkoritariksibanneri2

Ruosteisille ritareille M35 haastajasarjan voitto

Koko kauden lohkoaan dominoineet ruosteiset ritarit lähtivät finaaliturnaukseen hakemaan poikaa kotiin!

Finaaliturnauksen alkulohkoon tulivat muista alkulohkoista KD ja VSS II! Aikaisemmista vuosista tutut vastustajat, jotka ovat todella pahoja mutta voitettavissa.

Game 1. Knights – KD

Tiukkaa tasaista vääntöä niin kuin odotettavissa oli ja maaleja räpsittiin tasaista tahtia. Vastustaja liikutti palloa ja prässäsi todella kovaa mutta niin se vain on että ruosteiset ritarit vetivät Dynamosta piuhat irti ja vaikka kuinka polkivat ei akkuun tullut lisää virtaa. Loppuvihellyksen jälkeen Ritarit poistuivat kypärät kainalossa voiton kanssa kaukalosta, loppulukemat 7-6.

Game 2. VSS II – Knights

Toinen peli ja pelit pelattu ristiin joten mikä joukkue vain voi mennä finaaliin. Maalirikasta vääntöä mutta VSS II hieman tarkempana maalipaikoissa ja niinpä ajassa 37.15 näytti jo pahalta että sudet syövät ritarien ratsut kun he siirtyivät 10-7 johtoon. AIKALISÄN PAIKKA… ja eikun Bonanzan musiikki päälle ja takaa-ajoon..  19 sekuntia ja tasoitus, riittääkö kauramoottoreissa hevosvoimat? Takaa-ajo jatkuu 10-9, 10-10, 10-11 ja 10-12, VIISI MAALIA putkeen ja Ritarit nylkivät sudet mennen finaaliin!! MAHTAVA NOUSU!!

Game 3. THE Finaali Knights – PURE

Vastaan jo samassa alkulohkossa ollut PURE, eli tiukka peli tiedossa… Ja kyllähän siitä sitten tulikin finaalin arvoinen thrilleri, peli oli tasainen oli tolppia, ylärimaa hienoja torjuntoja ja kuten odottaa saattoi oli lopputuloksena JATKOAIKA!! Jatkoajalla sama teema jatkui kehikkolaukauksia, hienoja torjuntoja ja alkoi näyttämään siltä että rankkareille mennään… kunnes vaihto-osalaatikosta kasattu se raihnaisin ritari Hande “räpsy” Henrikson teki ajassa 54.32 sen mihin ei muut pistepörssin kärjet pystyneet eli ratkaisi pelin nousemalla pakin tontilta ja suhusuhu siellä se pallo kökötti verkossa kuin Lahna konsanaan. KAUAN HAMUTTU MESTARUUS!!!!!!!

Ilo irti kaikkien 4 katsojan edessä ja voitolla yöhön….

 Ruosteisissa ritareissa ovat tällä kaudella pelanneet seuraavat pelaajat:

Henri Ström
Johnny Henriksson
Jarno Virtanen
Staffan vuorio
Jari Säävälä
Juha Huhtala
Niklas Mollgren
Kirill Häyrinen
Hannu Henriksson
Peter Björklöf
Petri Alasimi
Juha Piippo
Toni Jokela
Timo Ruokolainen
Pekka Erjala
Christian Lindholm
Marko Paavola
Pertti Kontiainen
Patrick Hakanen
Johan Flemming
Torbjörn Starck.

Kiitokset kaikille mukana olleille!!

13.4.2016/MV

Vastaa