haluatkoritariksibanneri2

Salibandykausi päättyy 13.3.2020 – Knightsin kaikki toiminta keskeytetty toistaiseksi

Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. Tämä tarkoittaa sitä että salibandykausi päättyy myös Knightsin osalta. Mitään Knightsin otteluita ei siis enää tällä kaudella pelata.

Kaikki Knightsin harjoitukset peruttu toistaiseksi – pääsiäisturnaus peruttu

Liiton päätöksen lisäksi FBC Raseborg Knights ry:n hallitus on Suomen hallituksen tänään antaman ohjeistuksen mukaisesti päättänyt keskeyttää myös harjoittelutoiminnan toistaiseksi. Samoin Knightsin suunnittelema salibandyn pääsiäisturnaus on peruttu.
Miten kauden ennenaikainen päättyminen vaikuttaa tulevaan ei ole vielä tiedossa mutta tiedotamme heti kun saamme tietää enemmän.

Salibandyliiton tiedote asiasta:

Salibandyliiton hallitus on päättänyt pysäyttää kaikki Salibandyliiton sarjat perjantaista 13.3.2020 lähtien koronaviruksen COVID-19 takia. 

Pääsarjojen eli miesten ja naisten Salibandyliigan sekä miesten toiseksi korkeimman sarjatason, Divarin osalta sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi. Sarjojen loppukaudesta tiedotetaan erikseen perjantaihin 20.3.2020 mennessä.

Muiden Salibandyliiton valtakunnallisten ja alueellisten sarjojen osalta (juniorit, aikuiset, seniorit, erityisryhmät) sarjatoiminta pysäytetään eli pelikausi loppuu välittömästi kauden 2019-20 osalta. Salibandyliitto tiedottaa kuluvan salibandykauden ennenaikaiseen päättymiseen liittyvistä toimenpiteistä ja seurauksista maaliskuun loppuun mennessä.

Seurat, vanhemmat ja pelaajat voivat päättää harjoittelun jatkamisesta ja siihen osallistumisesta oman harkintansa mukaan elleivät terveysviranomaiset toisin ohjeista. Suosittelemme seuraamaan Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita ja tiedotteita osoitteessa www.thl.fi.

Salibandyliitto suosittelee, että toukokuun loppuun mennessä järjestettävät turnaukset ja leirit perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan.

Teksti: Salibandyliiton tiedote

Teksti: FBC Raseborg Knights ry hallitus
Kuva: kuvituskuva (ei liity tapaukseen)

Vastaa