haluatkoritariksibanneri2

T14-tytöt näytösotteluun miesten F-liigan puolivälierään

FBC Raseborg Knightsin tyttösäbä saa taas lisää näkyvyyttä ja ilmaa siipiensä alle kun meidän T14-joukkue on kutsuttu maanantaina 28.3.2022 Tapiolan liikuntahalliin pelaamaan näytösottelua Esport Oilersin T14-joukkuetta vastaan Esport Oilersin ja Westend Indiansin miesten F-liigan viidennen puolivälieräottelun erätauoilla. Puolivälieräottelu alkaa klo 18:30. Lippuja saa ovelta tai etukäteen Tiketistä. Ottelun näkee myös Ruudusta, mutta tyttöjen näytösottelua ei välttämättä lähetyksestä näe.

Tämä hieno tilaisuus on kuitenkin merkki siitä, että seuramme sekä tyttöjoukkueemme hehku on pistetty merkille ja raaseporilaista salibandya viedään nyt Raaseporista asenteella kohti ääretöntä.

Äänekästä, kannustavaa, nopeajalkaista, iloista ja periksiantamatonta salibandya pelaava tyttöjoukkue astelee suuren katsomon eteen nauttimaan F-liigan tunnelmista jatkopeleissä ja saa upeaa kokemusta isoista puitteista ja on varmasti jokaiselle pelaajalle mukava muisto.

T14 sarjapelit jatkuvat sitten taas viikon päästä sunnuntaina 3.4.2022 Askolassa, missä vastaan asettuvat Kirkkonummen Rangers ja kohta jo rakas vastustajamme, Esport Oilers.

Sarja päättyy tuolloin, mutta T14 joukkue jatkaa kauttaan vielä toukokuun loppuun, jolloin pelataan Kirkkonummella kutsuturnaus lauantaina 21.5. Kirkkonummi Rangersin emännöimänä.

” Upea tilaisuus ja hieno virstanpylväs taas seurallemme sekä tyttöjoukkueellemme. Mennään pelaamaan tutulla ilolla , jalalla ja periksi ei anneta, vaikka onkin näytösottelu. Nautitaan ilolla ja pidetään meteliä”, nauraa valmentaja Derek Werner.

Vastaa