kausikorttimainosMUSTA

Tänään Suomen Cup vs. GrIFK

M1:n kausi jatkuu tänään tiistaina 6.10.2015 Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelulla Påminnessa. Vastustajana klo 19.00 alkavassa ottelussa on kolmosdivarissa pelaava GrIFK, joka on meille tuttu jo aikaisemmilta kausilta. Liput 6e/4e. Tuttuun tapaan Knights junnut pääsee ilmaiseksi peliin. Myös kausikortin haltijoille vapaa pääsy tähän peliin. 

GrIFK pelasi vielä pari kautta sitten kakkosdivaria samassa lohkossa meidän kanssa, tippuen sitten kauden päätteeksi kolmosdivariin. Viime vuonna GrIFK jäi lohkossaan kolmanneksi ja täten niukasti kakkosdivarikarsintojen ulkopuolelle huonomman maalieron takia. Tämän kauden joukkue on aloittanut vahvasti ja voitti viikonloppuna pelatussa kolmosdivarin kauden avauksessa Esport Oilers II:n lukemin 7-5, johdettuaan ensimmäisen erän jälkeen jo 5-0. Suomen Cupin GrIFK aloitti toiselta kierrokselta ja päihitti siellä SBS Botnian 6-1, hävisi Jokereille 6-5 ja voitti Greasers II:n 5-4. 

Meidän sarjakausi alkoi myös viime viikolla kun Tiikerit kaadettiin Påminnessa niinikään lukemin 7-5. Silloin Teemu-Petteri Tuovinen oli liekeissä kotiyleisön edessä ja nakutti pakin paikalta 3 häkkiä.
Suomen Cup aloitettiin Granin tapaan toisella kierroksella, josta etenimme puhtaalla pelillä jatkoon. Ensimmäisessä ottelussa kaatui FLOB II lukemin 4-0 ja toisessa IHS 7-2. Toisella kierroksella pelattiin lyhyitä 3x15min pelejä mutta tänään siis kolmas kierros, joka pelataan yksittäisinä täyspitkinä 3x20min otteluina. 

M1 rosterissa pari lisäystä

Verrattuna perjantain kakkosdivaripeliin saadaan pari lisäystä rosteriin kun puolustajat Emils Hartmanis ja William Johnsson astelevat laatikkoon. Ville Puotila, Simo Kettunen, Martin Rätsep ja Patrick Juntunen ovat vielä tänään sivussa mutta toivottavasti mukana jo lähiaikoina. 

Knightsin alustava kokoonpano GrIFK ottelussa:

Kilis Kristians MV
Ruokolainen Timo MV
Artzén André
Granö Jesper
Grönman Oskar
Hartmanis Emils
Himmelroos Henrik
Holopainen Janne
Johnsson William
Korkiakoski Aki
Laukkanen Jarno
Loskin Matias
Malm Niklas
Manninen Teemu
Tuovinen Teemu-Petteri
Wainio Wilhelm
Weckström Jonas

Malm Jan, päävalmentaja
Snellman Arthur, huoltaja

 

Vastaa

No Notify!