haluatkoritariksibanneri2

Taikuri ja varakapteeni

M1:n pelaajaesittely jatkuu kahdella alunperin Lohjalta Knightsiin siirtyneellä pelaajalla, jotka ovat vakiinnuttaneet paikkansa joukkueessa ja sulattaneet raaseporilaisyleisön sydämet. Kyseessä tietenkin taikuri-Manninen ja Sampsa Stigell.

Pari vuotta sitten Knightsiin siirtynyt Manninen on kiistatta joukkueen ja ehkä koko sarjan viihdyttävimpiä pelaajia eikä miestä voi tehottomuudestakaan haukkua. Opiskelut ja työt eri paikkakunnalla vaikeuttivat viime kauden treenaamista mutta siitä huolimatta 23-vuotias Manninen oli yksi joukkueen tehokkaimmista pelaajista 25 kakkosdivaripisteellään (9+16, 21 ottelua). Joukkueen sisäpiirissä taikuriksi ristitty Manninen on kesän jälkeen paremmassa kunnossa kuin viime kauden lopussa joten odotettavissa on hyviä otteita myös tällä kaudella. 


Teemu Manninen (nro 17) taikoo jatkossakin Knightsissa. (Kuva: Patric Westerlund)

Niinikään pari vuotta sitten Raaseporiin siirtynyt Stigell valittiin viime kaudella varakapteeniksi, eikä syyttä. Äärimmäisen kovana taistelijana ja erittäin hyvänä joukkuepelaajana tunnettu Stigell on lähes täydellinen kapteenin ilmentymä, hän pistää itsensä likoon sekä kentällä että sen ulkopuolella. Juuri tämän taisteluasenteen takia hän onkin yksi yleisön suosikeista ja Stigellin patentoimat No Look-rannarit ovat kovassa huudossa varsinkin junioripelaajien keskuudessa.


Sampsa hoitaa. Viime kauden varakapteeni jatkaa Raaseporissa. (Kuva: Patric Westerlund)

Lisää pelaajaesittelyitä taas tiedossa lähipäivinä joten muista poiketa sivuillamme säännöllisesti. Uusimmat uutiset saat seuraamalla meitä Facebookissa ja Twitterissä. Meidän kuvia löydät Instagramista ja videoita YouTubesta.

FBC Raseborgin tähän asti julkaistut sopimukset kaudella 2014-2015 (suluissa viime kauden seura):

Aki Korkiakoski
Niklas Malm
Matias Loskin
Rasmus Hellström
André Artzén
Henrik Himmelroos
Patrick Juntunen (EIF/ Knights A-juniorit)
Kevin Starck
William Johnsson
Timo Ruokolainen
Teemu Tuovinen
Janne Holopainen
Wilhelm Wainio
Ville Puotila (M-Team II, 2.divisioona)
Emils Hartmanis (syksy: Knights, kevät: Talsi/Triobet, Lativa)
Tomi Åsten (M-Team II, 2.divisioona)
Teemu Manninen
Sampsa Stigell

Vastaa