haluatkoritariksibanneri2

Tammisaaren kolmikko… check!

M1:n julkistettu rosteri kasvaa koko ajan, tällä kertaa vuorossa on kolme pelaajaa läntisestä Raaseporista, eli Tammisaaresta. Viime kaudella joukkueen ykkösketjussa pelannut André Artzén, kakkosketjun työmyyrä Henrik Himmelroos sekä kokonaan uusi tuttavuus Patrick Juntunen (EIF) ovat nimittäin Knightsin seuraavat julkistetut sopimuspelaajat.

André Artzén on joukkueen monivuotinen pallotaituri joka viime kaudella siis pelasi joukkueen ykkösketjussa yhdessä Wilhelm Wainion ja Janne Holopaisen kanssa. Artźen siirtyi Knightsiin (ent. FBC Elit) monta vuotta sitten ja on siitä lähtien kuulunut joka vuosi joukkueen tehokkaimpiin pelaajiin. Aina askeleen edessä.


André Artzén on Knightsin mies kaudella 2014-2015 (Kuva: Patric Westerlund)

Henrik Himmelroos on joukkueen todellinen työmyyrä ja hän lyökin aina pohjat kaikkiin juoksutesteihin. Viime kaudella Knightsiin vuoden HaHy-visiitin jälkeen palannut hyökkääjä kuului niihin pelaajiin jotka kehittyivät eniten koko joukkueessa. Loistava kahden suunnan pelaaja.


Henrik Himmelroos jatkaa M1:ssä. (Kuva: Tony Axberg)

Kolmikon nuorin pelaaja, Patrick Juntunen, on aikaisemmin pelannut EIF:ssä ja rinnakkaisedustuksen myötä viime kaudella myös Knightsin A-junioreissa. Vielä A-juniori-ikäinen Juntunen ottaa siis askeleen ylöspäin ja siirtyy nyt Knightsin edustusjoukkueeseen mutta tulee myös pelaamaan A-junioreissa.

FBC Raseborgin tähän asti julkaistut sopimukset kaudella 2014-2015 (suluissa viime kauden seura):

Aki Korkiakoski
Niklas Malm
Matias Loskin
Rasmus Hellström
André Artzén
Henrik Himmelroos
Patrick Juntunen (EIF/ Knights A-juniorit)

Vastaa