haluatkoritariksibanneri2

Tiukkoja tasapelejä

Kyllä se voitto oli niin lähellä, mutta tasapeleihin lopulta päädyttiin, kun F1-poikien turnaukset jatkuivat Helsingin Ruskeasuon hallilla sunnuntaina 10.3.2019. Junioriturnauksen kolmessa pelissä napattiin kaksi tasapeliä ja yksi tappio.

Oilers Blueflash lähti liikkeelle ensimmäisessä erässä parilla napakalla maalilla. Kun maaliero oli toisessa erässä 0-4 vastustajan hyväksi, alkoi maaleja tulla Knightsillekin. Peli päättyi tappioon 3-6.

Toisessa pelissä pojat olivat jo hereillä ja syötöt löysivät kohteensa. Vastassa pelasi Mäntsälän NMKY. Pelin alussa nähtiin yksi hylätty maali, kun innokkaat juniorit laukoivat pallon maaliin maalivahdin alueelta. Hyvä opetus kaikille, maalivahdin alue on koskematon.

”Pallo liikkumaan” – ohjeisti valmentaja ja pojat vastasivat pyyntöön. Tasainen maalimittelö syntyi, kun Knights laukoi ensimmäisen maalin, vastapuoli tasoitti ja tätä sahattiin 3-3 lopputulokseen saakka.

Illan ja turnauksen viimeinen peli alkoi 18.15, jolloin Ruskeasuon halli oli jo puoliksi tyhjä muista harrastajista. Knightsin pieni fanikatsomo jaksoi tsempata poikia loppuun asti. Pitäisikö ensi kerralla napata fanilippu mukaan katsomoon?

M-Team Valkoinen pääsi ensimmäisessä erässä ottamaan etumatkaa, mutta poikien tsemppi riitti loppuun, ja maaliero kurottiin tasaisiin 4-4 lukemiin. Viimeiset sekunnit juostiin, syöteltiin, väisteltiin ja kovasti tehtiin töitä voittomaalin eteen, mutta sekunnit tulivat vastaan ja peli päättyi tiukkaan tasapeliin. Vastapuolen joukkue nosti hattua Knightsin maalivahdille, joka koppasi useat kovat vedot hanskoihinsa.

Vastaa