haluatkoritariksibanneri2

Tule mukaan tyttöjoukkueisiin

Nyt on aika tulla mukaan kokeilemaan tyttösäbää ja pitämään hauskaa, hymy naamalla!

FBC Raseborg Knightsin tytöt ovat tehneet Raaseporin salibandyn vientituotteeksi iloisen ja äänekkään pelin kannustuksellaan sekä vahvalla joukkuehengellä. Nopeat jalat sekä peräänantamaton asenne hyökkäyksessä kuin myös puolustuksen fyysisyys ja rohkeus syöksyä ryminällä tilanteisiin, unohtamatta aina hymyilevää ja kova äänistä maalivahtia, ei jätä arvuuttelun varaan mitään. Tyttösäbä on timanttia…

Tässä joukkueessa on sitä taikaa, mikä tekee salibandysta juuri sen mahtavan lajin pelata ja harrastaa, tosissaan tai omaksi ilokseen liikunnan parissa.

FBC Raseborgin tytöt sekä coachit kutsuvat kaikki tytöt mukaan kokeilemaan säbää kevätkauden lopuksi positiivisella asenteella, liikkumisen ilolla sekä kutsuna säbä-yhteisömme jäseneksi.

”Säbä Is SO Cool!”Joukkueeseen pääsee mukaan aina ja vaikka olisikin ensikosketuksia peliin, niin kokemuksesta tiedämme, että ei aikaakaan kulu, kun tyttöpelaaja pinkaisee kentälle kokeneemman joukkuekaverin rinnalla, samalla palolla ja ilolla.

MITEN TULLA RITARIKSI?

”Tule mukaan ja pyydä kaverisi myös!”

Kokeilemaan vaan ja mitään maksua ei tarvitse nyt miettiä, sillä loppukauden ajan aina toukokuun loppuun kokeilu ja treenaaminen joukkueessa on ilmaista. Ja kun se ”säbäkipinä” iskee alkaa seuraava kausi jo lähestymään yllättävän nopeasti.

Tytöt harjoittelevat yhdessä torstaisin klo 18-20.00 Tammisaaren Palloiluhallissa sekä sunnuntaisin klo 16.15-17.45 Påminne hallissa, Åminneforsissa.

Uusi ja tuleva kausi, 2022-23, alkaa taas elokuussa ”säbäleirillä”, mistä lähemmin kesän aikana tiedotamme.

”Kaikki vaan mukaan, joukkueita on kaikille”

Tällä hetkellä joukkue muodostaa T14-joukkueen ja tytöt ovat pelanneet salibandyliiton sarjaa Etelä-Suomen lohkossa. Nyt ensi kautta silmällä pitäen, Knights hakee lisää pelaajia jo joukkueessa olevien rinnalle

  • T12 (s. 2011-12, mukaan myös 2013-14)
  • T14 (s. 2009-10)
  • T16 (s. 2007-08, mukaan myös s 2006)

Lisäksi FBC Raseborg Knights seuran N1, eli naisten edustusjoukkue aloittaa kauden 2022-23 keltamustissa, jonka tulevat ns ”Try Out”-treenit mahdollistavat sen, että vapaasti kokeilemaan voi tulla myös s. 2005 ja siitä vanhempia pelaajia.
Naisten edustusjoukkueen ”Try Out”-leirit ilmoitetaan lähiaikoina, tästä linkki N1-joukkueen sivulle.

”Nähdään kentällä, RITARIT!”

Lisätietoa tyttö-ja naissalibandysta sekä kaupallisesta/sponsori-yhteistyöstä

Derek Werner
derek.werner@knights.fi
044 354 5680

Vastaa