haluatkoritariksibanneri2

Tx2= Knights 2014-2015

M1 jatkaa sopimuspelaajien esittelyn maalivahdilla ja maalintekijällä jotka eivät oikeastaaan esittelyjä juuri kaipaa. Nimittäin herrat nimeltä Timo Ruokolainen ja Teemu Tuovinen nähdään myös ensi kaudella Knights väreissä!

Viime kaudella etelä-Suomen 2.divarin 1.lohkon yksi parhaista maalivahdeista, Timo Ruokolainen, siis jatkaa uraansa Knightsissa. Legendan mukaan Timppa on pyytänyt ensi kauden sopparia vastaan pari hampurilaista, jotka manageri Jan Malm on nyt ilmeisesti tarjonnut ja/tai on tarjoamassa maalivahdille kun kerran sopimus on saatu aikaan. Ruokolainen on jo pidemmän aikaa pelannut Knightsissa (ent. FBC Elit) ja ollut joka vuosi yksi joukkueen kantavista voimista. Hyvänä harjoittelijana tunnettu isokokoinen maalivahti tuo varmuutta maalivahtiosastolle.


Timo Ruokolainen (maalissa) torjuu palloja Knightsissa myös ensi kaudella. (Kuva: Patric Westerlund)

Knights hyökkäysosastossa jatkaa ensi kaudella vikkeläkinttuinenTeemu Tuovinen, joka varsinkin tuuletuksillaan ja niitä edeltävillä maaleillaan hurmaa yleisön kuin yleisön. 27-vuotias maalitykki on vakiinnuttanut asemansa yhtenä joukkueen parhaimmista maalintekijöistä ja varsinkin maalintekotaitojensa ja nopeutensa ansiosta Temexi tuleekin olemaan tärkeä osa joukkueen tulevan kauden hyökkäyspeliä.


Teemu Tuovinen tuulettaa jälleen ensi kaudella Raaseporissa. (Kuva: Patric Westerlund)

FBC Raseborgin tähän asti julkaistut sopimukset kaudella 2014-2015 (suluissa viime kauden seura):

Aki Korkiakoski
Niklas Malm
Matias Loskin
Rasmus Hellström
André Artzén
Henrik Himmelroos
Patrick Juntunen (EIF/ Knights A-juniorit)
Kevin Starck
William Johnsson
Timo Ruokolainen
Teemu Tuovinen

Vastaa