haluatkoritariksibanneri2

Uudet kotisivut avattu

Tervetuloa Meidän seuran uusituille kotisivuille. Sivujen rakenne on varsinkin etusivun osalta pistetty uuteen uskoon ja sitä kehitetään edelleen niin että navigointi ja uusimpien tietojen löytäminen olisi niin helppoa kuin mahdollista.

Valikko yläpalkissa

etusivu_valikkoYhteistä kaikille sivuille on yläpalkissa sijaitseva valikko, josta pääset kunkin joukkueen omille sivuille. Valikosta voit jatkossa myös vaihtaa sivuston kielen (för tillfället är sidan endast på finska men vi jobbar på en svenskspråkig version). Lisäksi valikon oikeassa reunassa on pikalinkit Meidän sosiaalisen median sivuille.

Etusivun rakenne

Kotisivujen rakenne on varsinkin etusivun osalta pistetty uuteen uskoon ja sitä kehitetään edelleen niin että navigointi ja uusimpien tietojen löytäminen olisi niin helppoa kuin mahdollista. Ainakin toistaiseksi etusivu on  jaettu kolmeen osaan seuraavasti:

Yläosa, mainokset ja M1 ottelut/tiedotetusivu_m1
Vasemmalla seuran mainoksia ja oikealla miesten edustusjoukkueen tulevat ottelut, taulukko sekä viimeksi pelatut ottelut. Näiden alta näet Meidän seuran yhteistyökumppanit. Logoja klikkaamalla siirryt yhteistyökumppaneiden omille kotisivuille.


Ylempi keskiosaetusivu_keski1

Tässä osassa Meidän aikuisjoukkueiden ja seuran uusimmat uutiset. Oikeassa sivupalkissa ainakin näin alussa löydät seuran kaikki kotitapahtumat.

 

 

etusivu_junnutAlempi keskiosa, juniorijoukkueiden osa

Etusivun alempi keskiosa on pyhitetty Meidän junnujoukkueille uutisten ja tulevien otteluiden muodossa.

 

Alaosa, SoMe-uutisvirratetusivu_some
Sivun alaosassa löydät Meidän SoMe-kanavien uutisvirrat.

 

Kaikille joukkueille omat tunnukset

Jokaiselle joukkueelle avataan omat sivut ja kevään aikana joukkueenjohtajille tullaan antamaan tunnukset joilla pääsee lisäämään esim. ottelutuloksia, tilastoja ja uutisia.

Sivut ovat vielä kehitysvaiheessa ja tulemme lähiaikoina lisäämään tietoa ja uusia osia.  Jos löydät virheitä, kuolleita linkkejä tai muuta ihmeellistä, otathan yhteyttä webmasteriin webmaster(a)knights.fi.