haluatkoritariksibanneri2

Uusi vuosi- uusi palvelin

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jqm6i8t2′ admin_preview_bg=”]
Suoritimme kotisivuillamme päivityksiä ennen vuodenvaihdetta ja samalla vaihdoimme palvelinta. Teemme nykyään yhteistyötä EKM Service Ab Oy:n sekä SurfNet:in kanssa ja jo nyt muutaman viikon testijakson aikana olemme huomanneet että sivut toimivat paremmin ja nopeammin kuin edellisellä palveluntarjoajalla. Olemme erittäin tyytyväisiä sivujen tämänhetkiseen toimivuuteen ja uskomme että te käyttäjätkin olette.

Päivitimme myös kotisivujemme sisältöä ja jatkossa jokaisesta Knights joukkueesta löytyy oma sivu johon pyrimme lisäämään kaiken oleellisen ja ajankohtaisen informaation. Näiden muutosten myötä tiedon löytäminen meidän joukkueista helpottuu. Jatkamme myös muutenkin sivujen kehittelyä nyt kun palvelinongelmat ovat ratkenneet.

Surfnet

SurfNet tarjoaa yksityshenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille korkeanlaatuisia internetyhteyksiä. Ab Nyttab, SurfNet on perustettu vuonna 1995 ja tarjoaa täydellisen internetpalvelun. Erikoisosaamisella ja joustavalla organisaatiollaan yritys voi nopeasti ja mutkattomasti toimittaa kehittyneet yksilölliset tekniset ratkaisut asiakkaillensa.

EKM Service Ab Oy

EKM Service Ab Oy on alueen johtava yritys IT –ratkaisujen ja palveluiden osalta. EKM Service on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1982.  Parhaillaan yrityksessä työskentelee n. 14 henkilöä ja myymälät löytyy 3 paikkakunnalta: Tammisaari, Hanko ja Karjaa. Asiakkaita yrityksellä on pääasiassa alueella Raasepori, Hanko, Kemiö, Parainen, Inkoo, Lohja ja Helsinki.


[/av_textblock]

Vastaa