haluatkoritariksibanneri2

Wili palaa vahvistamaan M1:tä

Syyskauden IKA:ssa kolmosdivaria pelannut nuori mutta kokenut William Johnsson palaa takaisin meidän edustusjoukkueeseen loppukaudeksi. Pallovarmana puolustajana tunnettu Johnsson on hyvä lisä meidän takalinjoille ja tuo kaivattua johtajuutta kentälle.

Wili itse kommentoi siirtoa seuraavasti:

“Halusin tulla takaisin auttamaan joukkuetta omalla panoksellani. Olen seurannut joukkueen edesottamuksia peleissä ja muutaman kerran olen käynyt treeneissäkin syksyn aikana ja luottoa löytyy että keväällä tulee enemmän pisteitä. Nyt on tullut ratkaisevilla hetkillä paljon pieniä virheitä, jotka ovat vaikuttaneet siihen että ollaan menetetty peli. Ne [virheet] pois ja vähän flowta niin homma kääntyy.”

Muita M1 pelaajauutisia

Matias Loskinin kausi on mitä ilmeisimmin paketissa. Polvessa ei ole todettu mitään operoitavaa mutta ortopedi arvioi että pelaamaan ei pääse vielä ainakaan pariin kuukauteen.
B-juniori-ikäinen Mikael Haverinen sen sijaan on toipunut samantapaisesta polviongelmasta hyvin ja on treenannut pari viikkoa ja pelannut myös muutaman junioriottelun.

Tero Martiskainen on saanut opiskelupaikan ja muuttaa opiskeluiden perässä Pohjanmaalle heti uudenvuoden jälkeen. Teron viimeinen sarjaottelu Knightsissa (ainakin tällä kaudella) oli siis viime viikolla pelattu Kings ottelu. Knights toivottaa onnea ja menestystä tulevaisuuteen ja kiittää tästä kaudesta!

Vastaa